Diyet listesi sizce nasıl olmuş?

Mondai

Hectopat
Yer
Earth
Herkese iyi Sosyaller öncelikle. Sürekli yeni diyet listesi yapıp dönem dönem istediğim kiloya düşüp çıkıyorum ama bu kez bilgili arkadaşlardan yardım almaya karar verdim. Diyet listesinin amacı yağ yakmak ve kas kütlesi kazanmak olacak.

Kahvaltı.
☐ 3 haşlanmış yumurta.
☐ 10 adet siyah zeytin.
☐ 1 bardak süt (yarım yağlı)
☐ 100 gram lor peyniri.
☐ 1 porsiyon yulaf.
☐ 2 dilim kepekli ekmek.
☐ Domates salatalık.

Akşam yemeği.
☐ 200 gram tavuk gögsü haşlama ya da kızartma.
☐ 1 porsiyon pilav ya da makarna.
☐ Salata ya da yoğurt.
(Ortalama 1500-1700 kalori ve 90-100 gram arası protein içeriyor.)

2 öğün olacak sadece ara öğün olarak meyve ekleyebilirim. Antrenmanlardan sonra 1 ölçek (30 gr) protein takviyesi alacağım. Bu listeye ekleme veya çıkarma yapmalı mıyım?
Boy 185 kilo 93 oldum (oldum dememde ki sebep kilo aldıkça boyum uzuyor garip şekilde bende anlam veremiyorum) vücut yağ oranım şu an 32 civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi Sosyaller öncelikle. Sürekli yeni diyet listesi yapıp dönem dönem istediğim kiloya düşüp çıkıyorum ama bu kez bilgili arkadaşlardan yardım almaya karar verdim. Diyet listesinin amacı yağ yakmak ve kas kütlesi kazanmak olacak.

Kahvaltı.
☐ 3 haşlanmış yumurta.
☐ 10 adet siyah zeytin.
☐ 1 bardak süt (yarım yağlı)
☐ 100 gram lor peyniri.
☐ 1 porsiyon yulaf.
☐ 2 dilim kepekli ekmek.
☐ Domates salatalık.

Akşam yemeği.
☐ 200 gram tavuk gögsü haşlama ya da kızartma.
☐ 1 porsiyon pilav ya da makarna.
☐ Salata ya da yoğurt.
(Ortalama 1500-1700 kalori ve 90-100 gram arası protein içeriyor.)

2 öğün olacak sadece ara öğün olarak meyve ekleyebilirim. Antrenmanlardan sonra 1 ölçek (30 gr) protein takviyesi alacağım. Bu listeye ekleme veya çıkarma yapmalı mıyım?
Boy 185 kilo 93 oldum (oldum dememde ki sebep kilo aldıkça boyum uzuyor garip şekilde bende anlam veremiyorum) vücut yağ oranım şu an 32 civarı.
Güzel olmuş.

Aynı anda yağ yakıp kas kütlesi kazanmak imkansıza yakın ya da çok zor zaten gelişim de pek olmaz. Bence 2 öğün yapıp dolu dolu olması yerine 3 öğün yapın ortalama dolulukta olsun. Yeşilliği ve bol su içmeyi ihmal etmeyin ÖDEM atmak için çok önemliler.

Lifli ürünler tüketmenizi öneririm tok tutar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı