Arkadaşlar yaklaşık 7 aydır düzenli spora gidiyorum sınavlar ve tatil günlerini saymazsak. Spora başladığımda en düşük 73 gördüm şu an 85'im. O günden beri bulka girdim. Yaklaşık 4 kilo kadar kas kazandım ama bunun sonucunda yağ da aldım. %13'ten %17.4'lere çıktı yağ oranım. Dedim ki bu kadar kalıplanmak ve kas kazanmak yeterli. Fakat şimdi diyet yapmakta zorlanıyorum. Sabahları yulaf yapıyorum Cicibebe'li sütlü meyveli iyi güzel. Fakat öğlenleri aç olmama rağmen bir şeyler yeme isteğim geliyor. Açıkçası evde bir şeyler olmadığı sürece asla bir şey yemem fakat evde yemek olmadığı zaman ya tost yapıyorum ya da dışarıdan söylüyorum. Onun dışında bizimkiler ara sıra abur cubur alıyor almayın diyorum alıyorlar. Bu hafta sanırım 3 kez falan cheat yaptım fakat elimde olmadığı için. Ne yapmam lazım? Yemek yapmayı öğrenmem lazım ama okul sonrası evde yemek olmadığı için tek tostla karın doymuyor. Ya eve gelip oradan AVM'ye gidip tavuklu pilavlı bir şey yiyip öyle spora gideceğim ya da yemek yapmayı öğrenmem lazım.