Diziyi akıldan çıkaramamak

TheLastKxpke

Femtopat
Daha fazla  
Uzun soluklu dizileri çok hızlı bir şekilde izleyen birisiyim mesela dizi sararsa 3-4 günde 4-5 sezon izleyebilecek biriyim ama bu kadar soluksuz izlemem bana pahalıya patlıyor.

Diziyle o kadar çok zaman geçiriyorum ki sanki onu en sevdiğim arkadaşım olarak görüyorum. Ta ki dizi bitene kadar, evet tatmin edici bir finali varsa yine biraz daha rahatlıyorum ama dizinin finali hele ki cevapsız sorularla bitiyorsa aklımdan çıkartamıyorum.

Örnek vermek gerekirse yakın zamanda star kötü güçlere karşıyı bitirdim. Ama evreninde takılı kaldım ve finalinin çok cevapsız olması nedeniyle hala aklımda kaldı. Aklımdan çıkartmak için öneri verebilecek varsa sevinirim.

Aynı durumu RDR2'de yaşadım, 2-3 gün kafamdan çıkmamıştı. zamanla düzeliyor.

Uzun soluklu dizileri çok hızlı bir şekilde izleyen birisiyim mesela dizi sararsa 3-4 günde 4-5 sezon izleyebilecek biriyim ama bu kadar soluksuz izlemem bana pahalıya patlıyor.

Diziyle o kadar çok zaman geçiriyorum ki sanki onu en sevdiğim arkadaşım olarak görüyorum. Ta ki dizi bitene kadar, evet tatmin edici bir finali varsa yine biraz daha rahatlıyorum ama dizinin finali hele ki cevapsız sorularla bitiyorsa aklımdan çıkartamıyorum.

Örnek vermek gerekirse yakın zamanda star kötü güçlere karşıyı bitirdim. Ama evreninde takılı kaldım ve finalinin çok cevapsız olması nedeniyle hala aklımda kaldı. Aklımdan çıkartmak için öneri verebilecek varsa sevinirim.

Tüm gününü dizi izlemeye harcamak yerine birkaç bölüm izleyip geri kalanı farklı şeylere harcarsan 1 haftaya kalmaz geçiyor.

Zaman, o hariç her şey unutturup gider. Kendine zaman ayırmalısın. Zaten iyi bir dizinin ya da filimin aklında cevapsız sorular bırakması lazım. Her şeyi sana anlatırsa merak duygusunu kaybedersin.

Hayatını yaşamaya devam etmek?
Bana'da böyle bir durum olmuştu gerçekten etkilendiğin bir dizi olunca sanki o evrende yaşıyormuşsun gibi geliyor. İzlemeden önce günlük hayatta neler yaptığını hatırlamakta zorluk çekilebiliyor ancak zamanla tesiri azalıyor. Timeless ve the rain'i bitirdiğimde olmuştu bu çok iyi dizilerdi bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı