Üzgün Thomas
Femtopat
Yazdan beri günde en az 10 saat PC'de oturuyorum. Ve arada bir akşama kadar top oynuyorum. Ama son ayda dizlerimden ses gelmeye ve merdiven çıkınca ağrımaya başladı. Ne yapmamı önerirsiniz?
Yazdan beri günde en az 10 saat PC'de oturuyorum. Ve arada bir akşama kadar top oynuyorum. Ama son ayda dizlerimden ses gelmeye ve merdiven çıkınca ağrımaya başladı. Ne yapmamı önerirsiniz?
Kıtlama sesi gibi bir ses mi?
evet kıtlama ve yırtılma sesi ve başkaları da duyuyorKıtlama sesi gibi bir ses mi?
menisküs ya da kireçleneme olabilir miTam olarak sesi tanımlayabilir misiniz? Ayrıca ne tüm gün PC başında oturmak ne de tüm gün top oynamak sağlık açısından çok kötü mümkün olduğu kadar PC'ye bakma sürenizi azaltın ve top oynarken 1 saaten fazla oynamayın ertesi günlerde bacaklarınız hamlayabilir bir de kesinlikle ısının oynamadan önce.
yırtılma ve kırtNasıl bir ses geliyor? Çıtlama, çat çut vb.
Evet kıtlama ve yırtılma sesi ve başkaları da duyuyor.
kireçlenme ihtimali az mı not:yaş 15Menisüküs yırtılması ihtimali vardır. (yırtılma için söyledim bunu.)