Dizüstü bilgisar ekran kartlı mı alınmalı?

luiG

Hectopat
Merhaba, ben evde kullanmak, film izlemek, basit düzeyde ödevlerimi işlerimi halledebilmek için dizüstü bilgisayar arıyorum fakat aklıma bir sorun takıldı. Bilgisayarımda ekran kartı olmalı mı bilemiyorum çünkü ekran kartlı oyun bilgisayarlarının şarjı bataryası vs. çok dayanmıyor ve ben de genelde prize takılı olmadan film falan izleyeceğim. Sadece örnek olarak iki bilgisayar bırakacağım buraya biri ekran kartlı diğeri ekran kartsız yani fiyat başka sitede vs. daha ucuz olabilir bilemiyorum. Fiyat farkı konusunda da şimdiden teşekkürler:

tamamdır teşekkürler başka oyun bilgisayarımın şarjı baya az gidiyor ondan sormuştum film falan izlerken de oluyor onda da soeun olabilie bilemiyorum
Bilgisayar ve kullanımla alaklı hocam özellikle Asus tuf serisi mesela baya batarya yiyor. Normal ekran kartsız alsanız da zaten işlemcinin ekran kartını kullanır bilgisayar. O yüzden ekran kartlı daha mantıklı. Hem kim bilir belki oyun falan oynarsınız bir ara ya da kullanmanız lazım olur ekran kartını.

Bütçeniz yüksekse ekran kartlı bilgisayar da alabilirsiniz. Ancak şarjının daha az tükenmesini istiyorsanız ayrık ekran kartı değil dahili ekran kartını kullanmanız gereklidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı