Dizüstü Bilgisayar Isınıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı alalı 10 yıl oldu ve bir kez bile içini açıp temizlemedim, termal macunu yenilemedim. Şu an ki durum ise şu; bilgisayarı açıyorum ve 10 dakika geçiyor, bilgisayar tost makinesi oluyor. Çok ama çok sıcak oluyor ve çok ses çıkarıyor. Sizce termal macun yenileyeyim mi ve içini açıp temizleyeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarımı alalı 10 yıl oldu ve bir kez bile içini açıp temizlemedim, termal macunu yenilemedim. Şu an ki durum ise şu; bilgisayarı açıyorum ve 10 dakika geçiyor, bilgisayar tost makinesi oluyor. Çok ama çok sıcak oluyor ve çok ses çıkarıyor. Sizce termal macun yenileyeyim mi ve içini açıp temizleyeyim mi?
Tabii ki 10 Yıl bakım yapmamak nedir arkadaş? :D

Termal macunu yenile, özellikle fan ve çıkış ızgaraları olmak üzere tüm tozları ve kirleri temizle. Hissedilir bir düşüş fark edeceksin. Ekstradan laptop soğutucu alabilirsin.

Tamam beyler gereğini yapıcam ama merak ettiğim bir şey var. Ben termal macun yenilemeyi ve bilgisayarın içini açıp temizlemeyi kendi başıma yapabilir miyim?

Tamam gereğini yapacağım ama merak ettiğim bir şey var. Ben termal macun yenilemeyi ve bilgisayarın içini açıp temizlemeyi kendi başıma yapabilir miyim?

YouTube'dan söküm videolarina bakın "****** repair" diye. Bazı modellere rahat ulaşırken bazılarında son vidasina kadar sökmek gerekiyor.

Tamam beyler gereğini yapıcam ama merak ettiğim bir şey var. Ben termal macun yenilemeyi ve bilgisayarın içini açıp temizlemeyi kendi başıma yapabilir miyim?
Teknik konuda yeterli bilgin veya tecrüben yoksa içini açmanı önermem. Dizüstü bilgisayarlar çok hassas cihazlardır. Kendine güveniyorsan açabilirsin ama dikkatli olmalısın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı