- Makaleler
- 1
Daha fazla
Yanlış bir yer var o kart ile asla o kadar ayar açamazsınız benimde kartım 2GB ama ultrada oynuyorum nerdeyse GTA 5' i belleğe takılıyorsunuz takılmayın belleğe. Ve kesinlikle geç yüklenme gibi bir durum söz konusu olamaz onun nedeni HDD' dir. Benim kartım 2GB olmasına rağmen en ufak bir takılma kasma yok burdaki belleğe önem vermeyin fazla önemli olan GPU' dur.Cevaplar bir şeyin sonucu olmadığı için çok tatmin olmadım. Sonuçta ben de 4GB olan modelde 10-20 FPS fark beklemiyorum. Dediğim gibi bellek değeri düşük olunca evlerin çöp kutularının yoldaki detayların ekrana gelmesi daha fazla zaman alıyor. Bunun nedeni de 2048MB kapasitem var ve ben 2500-3000 kullanıyorum (GTA 5). E ben bu şekilde kullanınca dediğim gibi bazen ayrıntıları geç görüyorum. 4GB olduğunda bu sorunu çözeceğimi düşünüyorum. En azından bunu çözüp çözemeyeceğim hakkında düşünce alabilseydim iyi olurdu. Çünkü ben de farkındayım zaten "Aaa bu 4GB çok iyiii..." şeklinde bir açıklamam yok. Ben size ayrıntı soruyorum burda GDDR5 yoktur diye direttiniz (olmaması zaten bir şey değiştirmeyecek benim açımdan).
Fakat yine de değer verip okuyup cevapladığınız için çok teşekkür ederim.