Dizüstü bilgisayarda kısa devre oldu

Kutukayisi

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımın SSD'sini değiştirirken bir metali yanlışlıkla anakartın üstüne koydum. Bir anda duman çıkmaya başladı. Hemen geri çektim ben de. Bilgisayarımı açmaya çalıştığımda ise hiç açılmıyor

Geçmiş olsun hocam. Bios pilini çıkardıktan sonra güç tuşuna basılı tutun 3x30 saniye civarı. Statik elektriği bu sayede sistemden atabilirsiniz. Eğer laptop ise güç tuşuna yine 3x30sn civarı basılı tutun. Dediğim gibi statik elektrik çıkar fakat sizin sorununuza çözüm olmayabilir. Denedikten sonra açılmazsa bilgisayarcıya götürmekten başka çareniz yok maalesef.

Geçmiş olsun bilginiz yoksa hiç dokunmasaydınız keşke.

Geçmiş olsun hocam. Bios pilini çıkardıktan sonra güç tuşuna basılı tutun 3x30 saniye civarı. Statik elektriği bu sayede sistemden atabilirsiniz. Eğer laptop ise güç tuşuna yine 3x30sn civarı basılı tutun. Dediğim gibi statik elektrik çıkar fakat sizin sorununuza çözüm olmayabilir. Denedikten sonra açılmazsa bilgisayarcıya götürmekten başka çareniz yok maalesef.
Tamamdır hocam

Tamamdır ho
Geçmiş olsun bilginiz yoksa hiç dokunmasaydınız keşke.
Bilgim var aslında ama maç izliyodum bir andan dikkatsiz liği ne denk geldi

SSD değiştirmek için komple kapağı mı söktünüz?
Evet

Technopat Haberler

Geri
Yukarı