Dizüstü bilgisayarda Wi-Fi bir anda yok oldu

Emir8918

Centipat
Daha fazla  
Bugün evimizde sabah 09.00 gibi oyun oynuyordum. Daha sonra saat 13.00'da elektrikler kesildi o sırada bilgisayarım hiçbir şeye bağlı değildi ve açık değildi. Açtığımda People Playground oyununa girdim ve oynadım. Oyun sırasında elektrikler geldi. Ardından oyunu kapattığımda Windows 11 bilgisayarımda Wi-Fi özelliği yoktu bu hata 2 gün önce de olmuştu, fakat bilgisayarımı yeniden başlattığımda ve birkaç şey yapıp düzelmişti. Ne yaptığım hakkında çok şey hatırlamıyorum ama sadece ağ ayarlarını sıfırlamıştım.
Çalıştır üzerinden ncpa. CPL komudunu yazdığımda Wi-Fi özelliğim yoktu. İnternete şu anda telefonumdan bağlanıyorum bilgisayarım Ethernet üzerinden internet alıyor fakat Wi-Fi çalışmıyor.

Kullanıcının resmi

• Bu resimde Wi-Fi gözükmüyor.

Kullanıcının resmi

• Bu resimde Wi-Fi yerine sadece kablolu bağlantılar kabul görüyor. Wi-Fi yok.

Kullanıcının resmi
Bu resimde bilgisayar modelim gibi bilgiler yer alıyor.

Kullanıcının resmi

Bu resimde Aygıt Yöneticisi üzerinden gösterilen ağ bağdaştırıcıları yer alıyor.

Bana indirebileceğim ağ ve internet sürücülerini gönderin. Aşağıda indirdiğim sürücüler yer alıyor.

Bilgisayarımın seri numarasına bakıp bilgisayar modelimi incelediğimde bilgisayar modelim şu olarak gözüküyor:

HP laptop 15S-FQ2023NT (2N2m4EA)

Bilgi isterseniz sizlere kişisel bilgi olmamak üzere aktarabilirim.

• Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı