Dizüstü bilgisayarımda hiçbir program açılmıyor

EgzoZ_FaN

Hectopat
Katılım
19 Ocak 2017
Mesajlar
360
Çözümler
2
Yer
New Hanover
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi akşamlar. Bu sabah Laptop'umu açtım hiçbir sıkıntı yoktu bir saat kadar oyun oynadıktan sonra bilgisayarı kapatacakken Windows Update'den güncelleme geldiğini gördüm. Sanırım kuruluma hazırdı. Kapatırken güncelleştir ve kapat seçeneğini seçtim ve kapattım. Bu akşam saatinde tekrardan açtığımda ilk önce NVIDIA Control Panel'e girmek istedim ve tıkladım. Bekleme simgesi geldi ve orada kaldı ve aynı esnada bilgisayarı dondurdu. Ondan sonra fark ettim ki hiçbir programı açamıyorum. Firefox, metin belgesi benzeri şeyler açılıyor fakat oyunlar da dahil olmak üzere başka bir programı ne açabiliyorum ne de yükleyebiliyorum. Kaspersky Free versiyonu ile ve Malwarebytes programı ile Rootkit'ler de dahil olmak üzere tarattım ve hiçbir virüs ile karşılaşmadım. 4 gün önceki snapshot'ıma geri döndürdüm fakat sorun yine aynı. Güvenli Mod'da başlattığı sürece her şeye erişim sağlayabiliyorum fakat normal modda elim ayağım bağlı. Ayrıca kayıt defterinden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum (revouninstaller programı yüzünden zarar vermiş olabilirim, programı sildim ve yüklenmemiş haline döndürdüm bilgisayarı). Size danışmak istedim eğer herhangi bir çözüm yöntemi biliyorsanız bana yardımcı olabilirsiniz. Aldığım hataları aşağıya ekliyorum.
 

Dosya Ekleri

  • 15999408031943505390334194589525.jpg
    15999408031943505390334194589525.jpg
    2,1 MB · Görüntüleme: 54
Güncelleşirken bilgisayarınızı kapatmayın yazmıyormuydu? Keşke kapatmasaydınız, bu konu hakkında çözüm önermek isterdim ama bende bir şey bilmiyorum. :(
 
Güncelleşirken bilgisayarınızı kapatmayın yazmıyormuydu? Keşke kapatmasaydınız, bu konu hakkında çözüm önermek isterdim ama bende bir şey bilmiyorum. :(
Hayır bilgisayarı güncelleştir ve kapat seçeneğinden kapattım bilgisayar güncellenirken bir şey yapmadım. Yine de sağol dostum teşekkür ederim.
 
Evet anlık olarak Windows şifremi girdikten sonra siyah ekrana atıyor arkadaşlar. CTRL+ALT+DELETE ile yeniden başlatabiliyorum fakat çözüme hala ulaşamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı