Dizüstü bilgisayarın tek jak girişi var

Colleseus

Megapat
Makaleler
1
Yer
Karaman
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar merhaba benim kulaklığım HyperX normalde tek jaklı fakat bazı sesleri almıyor mesela WhatsApp Web konuşmasında çalma sesi vs. yok daha sonra Windows kayıttan yürütmeye baktığım zaman konuşuyorum fakat ses yükselmesi yok gibi. Fakat kulaklığın bir de mikrofon için ayrı dinleme için ayrı jakları var ve çoğaltıcı olarak işlev görüyorlar, masaüstü bilgisayarıma bunları taktığım zaman gayet normal bir şekilde çalışıyor ve sesleri duyuyorum ve yükselmeleri görüyorum. Şimdi ben bu çoğaltıcılara tek jak olacak şekilde bir aparat alsam yine ilk baştaki gibi tek jaklıymiş gibi mi kullanırım yoksa iki jaklı gibi mi kullanırım?

Sen laptopuna kulaklığı bağladığında bağladığın cihazı hoparlör olarak seçiyorsan dediğin şeyleri yaşarsın. Kulaklık olarak seçmen gerekiyor. Jak'ı taktığında sağ altta seçme ekranı çıkar kulaklığı seç.
Eğer o dediğim kısım çıkmıyorsa ses driverını kurup jakı taktıktan sonra oradan ayarlayabilirsin.
1725478413532.png

Bilgisayarım Acer Nitro 16 ve Windows 10 hangi uygulamayı indirmem gerekiyor. Laptopun sitesine girdiğim zaman birden fazla ses için uygulama var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı