ghostly1929
Femtopat
Merhaba herkese, yeni bir dizüstü bilgisayar aldım. Genellikle masada duracak ve bataryaya çok ihtiyacım olmayacak. Bu durumda bilgisayarın bataryasını devre dışı bırakmak mümkün mü?
Masaüstü alsaydın batarya çıkaracaksan, kalsın.Merhaba herkese, yeni bir dizüstü bilgisayar aldım. Genellikle masada duracak ve bataryaya çok ihtiyacım olmayacak. Bu durumda bilgisayarın bataryasını devre dışı bırakmak mümkün mü?
Bataryasını çıkarabilirsinMerhaba herkese, yeni bir dizüstü bilgisayar aldım. Genellikle masada duracak ve bataryaya çok ihtiyacım olmayacak. Bu durumda bilgisayarın bataryasını devre dışı bırakmak mümkün mü?
Nadiren de olsa bilgisayarımı taşımam gerekebiliyor.Masaüstü alsaydın, batarya çıkaracaksan kalsın.
Bilgisayarımın bataryası eski model bilgisayarım gibi değil; bataryayı her çıkarmak istediğimde bilgisayarın içini açmam gerekiyor.Bataryasını çıkarabilirsin
Tamam kalsın en zararı var hocamNadiren de olsa bilgisayarımı taşımam gerekebiliyor.
Bilgisayarımın bataryası eski model bilgisayarım gibi değil; bataryayı her çıkarmak istediğimde bilgisayarın içini açmam gerekiyor.
Açarsa oluyor diye biliyorum hocam kendi uygulamasından.Yeni model laptoplarda pil koruma modu var. Prize takılıyken %80'de sabitliyor, şarj etmiyor.
Bunu nasıl yapabilirim daha fazla detay verir misiniz?Yeni model laptoplarda pil koruma modu var. Prize takılıyken %80'de sabitliyor, şarj etmiyor.
Laptop markanızın kendi uygulamasında vardır.Bunu nasıl yapabilirim daha fazla detay verir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.