5000 TL bütçeniz varsa bence yakında tanıtılacak olan mobil Pascal'lı modelleri bekleyin.
Bu cihazların artısı nedir açıklayabilir misiniz?5000 TL bütçeniz varsa bence yakında tanıtılacak olan mobil Pascal'lı modelleri bekleyin.
Dell bilgisayarı nereden alabilirim? Ankara'da oturuyorum bilindik bir mağaza var mı satan?Ah kardesim ah su vatanda dell 7559 olsa direk onu onerirdim sene 2016 3k4k verip 960 x cift fan skyle almadan olmaz vatanda gece 10 sabah 4 a kadar suren inditimler oluyor oyle boyle degil msi ge62 gtx 960 li olan model 4.299ken 3.499 dusuyor bu indirimleri kovala
Bu cihazların artısı nedir açıklayabilir misiniz?
Dell bilgisayarı nereden alabilirim? Ankara'da oturuyorum bilindik bir mağaza var mı satan?
Anlayamadım hocam siteden mi sipariş veriyorsunuz? Ben şöyle bir baktım ebrarbilgisayar güvenilir midir veya hepsiburadaki model mi alınmalı? FreeDos 8Gb ram model.Malesef kardo bende balikesirdeyim en iyi guvenilir istde 2. 3 yer var ben bayram sonu veriyorum sadecenotebookdan suan 3,200. W10 8ramli modeli
Ebrar , sanalmarketim ,sadecenotebook , hepsiburada fiyat biraz pahaliAnlayamadım hocam siteden mi sipariş veriyorsunuz? Ben şöyle bir baktım ebrarbilgisayar güvenilir midir veya hepsiburadaki model mi alınmalı? FreeDos 8Gb ram model.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.