Dizüstü Oyun Bilgisayarı Marka Seçimi

Ah kardesim ah su vatanda dell 7559 olsa direk onu onerirdim sene 2016 3k4k verip 960 x cift fan skyle almadan olmaz vatanda gece 10 sabah 4 a kadar suren inditimler oluyor oyle boyle degil msi ge62 gtx 960 li olan model 4.299ken 3.499 dusuyor bu indirimleri kovala

5000 TL bütçeniz varsa bence yakında tanıtılacak olan mobil Pascal'lı modelleri bekleyin.
Bu cihazların artısı nedir açıklayabilir misiniz?
Ah kardesim ah su vatanda dell 7559 olsa direk onu onerirdim sene 2016 3k4k verip 960 x cift fan skyle almadan olmaz vatanda gece 10 sabah 4 a kadar suren inditimler oluyor oyle boyle degil msi ge62 gtx 960 li olan model 4.299ken 3.499 dusuyor bu indirimleri kovala
Dell bilgisayarı nereden alabilirim? Ankara'da oturuyorum bilindik bir mağaza var mı satan?

Bu cihazların artısı nedir açıklayabilir misiniz?

Dell bilgisayarı nereden alabilirim? Ankara'da oturuyorum bilindik bir mağaza var mı satan?

Malesef kardo bende balikesirdeyim en iyi guvenilir istde 2. 3 yer var ben bayram sonu veriyorum sadecenotebookdan suan 3,200. W10 8ramli modeli

Malesef kardo bende balikesirdeyim en iyi guvenilir istde 2. 3 yer var ben bayram sonu veriyorum sadecenotebookdan suan 3,200. W10 8ramli modeli
Anlayamadım hocam siteden mi sipariş veriyorsunuz? Ben şöyle bir baktım ebrarbilgisayar güvenilir midir veya hepsiburadaki model mi alınmalı? FreeDos 8Gb ram model.

İnspiron 7559'un 16 gb ram ve win 10 kullanılan modelinin satıldığı güvenilir bir site var mı? Birde SSD yuvası varmı kolayca takabileceğim?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı