Dizüstü yerine masaüstü toplamak

Katılım
24 Eylül 2019
Mesajlar
676
Makaleler
1
Çözümler
3
Yer
Antalya
1580896551313.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana kalmış. Masaüstü alıp buraya gelipte yahu bu bilgisayarı taşıyamıyorum demeyin :D
Dizüstü alıp buraya gelipte pili dayanmıyor oyun akıcı değil diye de şikayet etmeyin :D
İki ucu bir şeyli değnek yani :D Dediğim gibi sana kalmış, amacına hangisi daha uygunsa onu al geç :)
 
Diz üstünün canı bir kere yere düşmeye bakar. Bir kere çay kahve içecek dökülmesine bakar. Canı burnundadır, paranın bir anda çöp olması, verdiğin onca para ile canının sıkılması muhtemeldir.

Masa üstü daha heybetli bakar.. Klavyene çaymı dökuldü banamısın demez olmadı at yenisini al, ekran kartı mı yandı çıkart, sağlam bir psu ile ekran kartı al, gerisi çöp olmaz monitörün bağımsızdır, ona bir şey olsa kasan sağlam durur..

Sonra yapılan araştırmada diz üstü kullananların yüzde 70 sabit yerde kullanıyor, ofise almış aynı masada, eve almış rahat oynamak için pc masası almış. laptop ömrü kadar 3,5 yere ya götürür ya götürmez..
 
Belki 5-10 sene önce olsaydı, masaüstünün performans konusunda ki avantajı göz önüne alabilirdik. Ama şu an ufacık bile bir avantajını görmüyorum. Sanırsam bu yüzden de satışların %80'ini dizüstü bilgisayarlar oluşturuyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı