DJI Mini 3 Pro nasıldır?

İzledim ama duyamadım sanırım, neyse arkadaşa yazdım bakalım cevap verirse haber veririm duruma göre.

Bugün geldi uçurdum biraz sensörler güzel çalışıyordu, sonra eve geldim evin içinde biraz uçurduktan sonra sensörleri işlevini kaybetmeye başladı sebebi ne olabilir ?

Son düzenleme:
İzledim ama duyamadım sanırım, neyse arkadaşa yazdım bakalım cevap verirse haber veririm duruma göre.

Bugün geldi uçurdum biraz sensörler güzel çalışıyordu, sonra eve geldim evin içinde biraz uçurduktan sonra sensörleri işlevini kaybetmeye başladı sebebi ne olabilir?

Evin içinde yeterli GPS bağlantısı olmaz, pervane koruyucu yoksa kapalı ortamda uçurmanı tavsiye etmem. Bu arada hayırlı olsun güle güle kullan çok güzel cihaz.

Gps olmadığı için mi sensörler çalışmıyor hocam diye soracaktım ama tekrar denedim sensörler çalıştı hareket etmeyi önledi, bu arada her şey için teşekkürler hocam Allah size çok daha iyilerini nasip etsin gerçekten çok yardımcı oldunuz, yapabileceğim bir şey olursa buradayım hocam, hakkınızı helal edin.

Gps olmadığı için mi sensörler çalışmıyor hocam diye soracaktım ama tekrar denedim sensörler çalıştı hareket etmeyi önledi, bu arada her şey için teşekkürler hocam Allah size çok daha iyilerini nasip etsin gerçekten çok yardımcı oldunuz, yapabileceğim bir şey olursa buradayım hocam, hakkınızı helal edin.
Güzel çekimlerini paylaşırsın bizimle arada sırada, lafi bile olmaz elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

Hocam maalesef az önce bjr bir kaza geçirdik.. sol arka kol motorun dibinden kırıldı, acil ne yapmam gerekiyor söyler misiniz?

Sanırım gimble da da bişey var, ayrıca imu ve pusula da hata veriyor.

Hocam maalesef az önce bjr bir kaza geçirdik. Sol arka kol motorun dibinden kırıldı, acil ne yapmam gerekiyor söyler misiniz?

Sanırım gimble da da bir şey var, ayrıca imu ve pusula da hata veriyor.

Nasıl oldu hocam daha 1 günlük cihaz? Kapalı ortam da mı oldu, care Refresh yapmamış mıydın?

Kapalı ortam da oldu maalesef, care refresh yaptiracaktim ama henüz cihaza alışamadığim için bekledim. Hocam ne yapacağım lütfen yardım edin.

Şuan care refresh yapsam süreç nasıl işler ?

Son düzenleme:
Kapalı ortam da oldu maalesef, care Refresh yaptiracaktim ama henüz cihaza alışamadığim için bekledim. Hocam ne yapacağım.

Bu beklenecek bir şey değil ki, yukarıda demiştim hocam kapali ortamda GPS baglantisi zayıf oluyor, konum sabitleme iyi çalışmıyor, şimdi care Refresh yap hocam hemen kabul edilirse, uçuş yapmadan önce kalibrasyon ayarlarını yapmayı unutma. Resmini ekler misin buraya kırık yerin.

Bu arada Türkiye'de böyle bir hizmet resmi olarak var mi ? Az önce amazonda gördüm 3k tl yazıyordu.

Dosya Ekleri

• IMG_20230413_225739.jpg
    IMG_20230413_225739.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 32

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı