Merhaba arkadaşlar ben Epic ten Dying Light 1 aldım ondan sonra Steam de DLC ve oyun çok ucuz olduğu için Steam'den aldım ama Epic de ki oynadığım oyununun dosyasını Steam'e nasıl aktarıp devam edebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Epic'te ki kayıt dosyalarını kopyalayıp, Steam'de bir kez oyuna girin. Sonra oyundan çıkıp, Steam için oluşturulan kayıt dosyasına Epic'ten aldığınız dosyaları yapıştırıp denediniz mi?Merhaba arkadaşlar ben Epic ten Dying Light 1 aldım ondan sonra Steam de DLC ve oyun çok ucuz olduğu için Steam'den aldım ama Epic de ki oynadığım oyununun dosyasını Steam'e nasıl aktarıp devam edebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet denedim oyuna girdim çıktım ama klasör de save dosyasını göremiyorumEpic'te ki kayıt dosyalarını kopyalayıp, Steam'de bir kez oyuna girin. Sonra oyundan çıkıp, Steam için oluşturulan kayıt dosyasına Epic'ten aldığınız dosyaları yapıştırıp denediniz mi?
Dostum DL2 için bu durumu yaşadım ve save dosyasını Epic Games'ten Steam'e aktardım. Bu yazımda bu durumu açıkladım, istersen inceleyebilirsin.Evet denedim oyuna girdim çıktım ama klasör de save dosyasını göremiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.