DLC kırmak suç mu?

İşletim sistemi
Windows 10

YılmazSesi

Hectopat
Bir oyunun DLC'sini kırmak suç mu? Oyun firması bu durumu öğrenirse dava edebilir mi? Basit bir oyunun DLC'sini kırıp içindeki bir aracı kendi ihtiyacımıza göre düzenledik. Fazlaca eksiği vardı bize göre. Kırmaya yarayan yazılımlar internette insanlara açık bir şekilde paylaşılmıştı. Github üzerinden geliştirilmeye devam ediliyor. Programı çoğu kişi kullanıyordu. Dava vs. bunlar mümkün mü?

Bir oyunun DLC'sini kırmak suç mu? Oyun firması bu durumu öğrenirse dava edebilir mi? Basit bir oyunun DLC'sini kırıp içindeki bir aracı kendi ihtiyacımıza göre düzenledik. Fazlaca eksiği vardı bize göre. Kırmaya yarayan yazılımlar internette insanlara açık bir şekilde paylaşılmıştı. GitHub üzerinden geliştirilmeye devam ediliyor. Programı çoğu kişi kullanıyordu. Dava vs. bunlar mümkün mü?

Hocam öyle olsa şu an çoğu site kapanmıştı ama oyundan oyuna değişir.

Parasını ödediğiz DLC'de kendi kullanımınız içinse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Zamanında PS3 ilk kırıldığı zaman da paylaşılmadığı için pek bir şey olmamıştı diye hatırlıyorum. Ama bunu yayarsanız suç işlemiş olursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı