DLSS 4 performance vs FSR 4 quailty

Hayır niye olmasın? Zaten FSR donanım kısmına yeni geçti. Tak diye DLSS seviyesinde olamaz. Yer yer DLSS performanstan iyi olur yer yer kötü olur. Genel olarak DLSS 4 performans bir tık daha iyi bile olabilir. DLSS 4 çıtayı arşa çıkardı çünkü.
Bu çok ilginç bir şey ama. Şimdi şöyle bir şeyde var aradaki fps farkı da baya açılacaktır o zaman. Ekran kartı performans karılaştırma videolarında dlss 4 performance vs fsr 4 quailty karşılaştırması yapılsa aradaki fark dahada açılacaktır. Dlss 4 performance modunun fsr 4 quailty i yer yer görüntü kalitesinde geçebilmesi çok ilginç bir şey resmen.

Bu çok ilginç bir şey ama. Şimdi şöyle bir şeyde var aradaki FPS farkı da bayağı açılacaktır o zaman. Ekran kartı performans karılaştırma videolarında DLSS 4 performance vs FSR 4 quailty karşılaştırması yapılsa aradaki fark daha da açılacaktır. DLSS 4 performance modunun FSR 4 quailty i yer yer görüntü kalitesinde geçebilmesi çok ilginç bir şey resmen.

NVIDIA yıllardır donanım üzerinde çalışıyor. AMD ise daha yeni atıldı bu işe. İllaki FSR 4 2-3 yıldır geliştiriliyordur ama, NVIDIA belki en az 10 yıldır çalışıyordur. DLSS çıkalı 8 sene falan oldu. Bir de bunun geliştirilme süreci var. Bana çok normal geliyor o yüzden.

NVIDIA yıllardır donanım üzerinde çalışıyor. AMD ise daha yeni atıldı bu işe. İllaki FSR 4 2-3 yıldır geliştiriliyordur ama, NVIDIA belki en az 10 yıldır çalışıyordur. DLSS çıkalı 8 sene falan oldu. Bir de bunun geliştirilme süreci var. Bana çok normal geliyor o yüzden.
Beni şuan çok şarşırtıyor. Rakibinin quailty modundan yer yer iyi gösterebilmesi. Performance modu sayesinde gelen fps inde daha da artması gibi özellikler. Ve bunu bütün rtx serisi kullanabilmesi...

Beni şu an çok şarşırtıyor. Rakibinin quailty modundan yer yer iyi gösterebilmesi. Performance modu sayesinde gelen FPS'inde daha da artması gibi özellikler. Ve bunu bütün RTX serisi kullanabilmesi...

2060 ve 3050 gibi kartlar bile kullanabiliyor daha ne olsun. :D
7900XTX FSR 4 kullanamıyor ne yazık ki. Şaka gibi bir durum.

2060 ve 3050 gibi kartlar bile kullanabiliyor daha ne olsun. :D
7900XTX FSR 4 kullanamıyor ne yazık ki. Şaka gibi bir durum.
7000 serisi 6000 serisi falan hiç bir zaman kullanamayacak mı FSR 4'ü?

6000 serisine geleceğini sanmam. 7000 serisinde yapay zeka kısmında iyileştirmeler oldu. 7900XT ve 7900XTX'e ilerleyen zamanlarda gelebilir.
Hmm, saçma bence. 7000 serisine gelirse 6000 serisine de gelmeli bir de FSR 3.1 bile 5000 serisinde kullanılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı