Dmarket güvenilir mi?

Randower

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Üniversite öğrencisi
Profil Kapağı
1524136703
Merhabalar, bugün bir kişi benim bıçağımı almak istediğini ve dmarket üzerinden yapmak istediğini söyledi. Başka site önersem de dmarkette bakiyesi olduğunu ve oradan yapmak istediğini söyledi. Daha önce oradan satış yapan ve parasını karta çeken oldu mu acaba? Bıçağın değeri 1350 TL güncel olarak.

Dva Games diye bir YouTube kanalına sponsordu o site oradan adını duydum ama hiç çalışmadım istersen bir bak o kanala belki yorumlarında falan bir şey bulursun.

Hocam daha dün bir arkadaş dolandırılmıştı.
Dmarket üzerinden mi ?
Dva Games diye bir YouTube kanalına sponsordu o site oradan adını duydum ama hiç çalışmadım istersen bir bak o kanala belki yorumlarında falan bir şey bulursun.
Videoyu izledim fakat kendisi küçük bir meblağ ile site botlarından alım yapıyor. Ben direk 1e1 satış yapacağım.

Hiçbir işlem yapmadım ancak siteye Steam hesabımla girdim ve gireli bayağı oluyor. Hesabıma şimdiye kadar benim dışımda giriş yapmaya calisan birisi olmadi. Çalınma gibi bir durum yok sanırım.

Hiçbir işlem yapmadım ancak siteye Steam hesabımla girdim ve gireli bayağı oluyor. Hesabıma şimdiye kadar benim dışımda giriş yapmaya calisan birisi olmadi.
Steam hesabı ile giriş yapılan sitelerde sorun çıkmıyor. Çalınmasının pek imkanı yok hesabın desem yeridir.
Evet güvenilir.
Daha önce 1e1 satış yaptınız mı ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı