Doas vs Sudo

Discord kullanmıyorum. Kullanan da o insanın tercihi. İddianız attığım screenshotlara göre yanlış. Tabii inanmıyorsanız kendiniz de kontrol edebilirsiniz.
Discord yerine kullanıyorsunuz ? IRC?, Teamspeak? ya da Skype?

40 yıl düşünsem bu dünyada sudo mu? yoksa doas mı? diye polemik olacağı aklıma gelmezdi. Zaman ilginç şeylere gebe.

Hoş artık insanlar "Linux sucks, return to BSD" diyor. BSD'yi O kadar kullanmayı denedim ama rc.d denen nane soğuttu. Lİnux candır, kandır vallahi. Systemd var, beğenmezsen OpenRC, s6, @runit , sysVinit, ...

BSD internet konusunda güçlü olsa da, bana AlmaLinux/RockyLinux yeter sanırım.

Sürücü ve yazılım desteği benim denememi engelliyor, çünkü kartım için Wi-Fi sürücüsü bile yok.

Asil senin amacin ne? Buyuk software gormediysen birkac ornek daha vereyim.

Konuyu geçiştirmeye çalışıyorsun sanırsam. Arkadaşım, konumuz doas vs sudo, başlıkta da açıkça yazdığı gibi. Bu konuya neden diğer yazılımları katmaya çalışıyorsun? Amacın ne?

Sürücü ve yazılım desteği benim denememi engelliyor, çünkü kartım için Wi-Fi sürücüsü bile yok.
Mouse'ta orta tuşunuzla hızlı bir biçimde ileri-geri yaptığınızda Firefox'ta önceki-ileri sayfaya gitmenizi, Chromium'da tuhaf şeyler olmasını sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…