Discord kullanmıyorum. Kullanan da o insanın tercihi. İddianız attığım screenshotlara göre yanlış. Tabii inanmıyorsanız kendiniz de kontrol edebilirsiniz.
Discord kullanmıyorum. Kullanan da o insanın tercihi. İddianız attığım screenshotlara göre yanlış. Tabii inanmıyorsanız kendiniz de kontrol edebilirsiniz.
40 yıl düşünsem bu dünyada sudo mu? yoksa doas mı? diye polemik olacağı aklıma gelmezdi. Zaman ilginç şeylere gebe.
Hoş artık insanlar "Linux sucks, return to BSD" diyor. BSD'yi O kadar kullanmayı denedim ama rc.d denen nane soğuttu. Lİnux candır, kandır vallahi. Systemd var, beğenmezsen OpenRC, s6, @runit, sysVinit, ...
BSD internet konusunda güçlü olsa da, bana AlmaLinux/RockyLinux yeter sanırım.
40 yıl düşünsem bu dünyada sudo mu? Yoksa doas mı? Diye polemik olacağı aklıma gelmezdi. Zaman ilginç şeylere gebe. Hoş artık insanlar "Linux sucks, return to BSD" diyor. O kadar kullanmayı denedim ama RC. D denen nane soğuttu.
Konuyu geçiştirmeye çalışıyorsun sanırsam. Arkadaşım, konumuz doas vs sudo, başlıkta da açıkça yazdığı gibi. Bu konuya neden diğer yazılımları katmaya çalışıyorsun? Amacın ne?
Mouse'ta orta tuşunuzla hızlı bir biçimde ileri-geri yaptığınızda Firefox'ta önceki-ileri sayfaya gitmenizi, Chromium'da tuhaf şeyler olmasını sağlıyor.