Qutebrowser kullanıyorum, BSD'de var mı ona bile bakmadımMouse'ta orta tuşunuzla hızlı bir biçimde ileri-geri yaptığınızda Firefox'ta önceki-ileri sayfaya gitmenizi, Chromium'da tuhaf şeyler olmasını sağlıyor.

Qutebrowser kullanıyorum, BSD'de var mı ona bile bakmadımMouse'ta orta tuşunuzla hızlı bir biçimde ileri-geri yaptığınızda Firefox'ta önceki-ileri sayfaya gitmenizi, Chromium'da tuhaf şeyler olmasını sağlıyor.
Yalan yanlis iddialarla kendini uste cikarmaya calisiyorsun 16 yildir kullandigim 160Kb'lik sudo'yu da Konya ovasina sigdiramadin. Sudo'nun Doas'den buyuk olmasi onu buyuk bir software yapmaz argumanin basindan yanlis. Ya da nerden saldiracagina bir karar ver de kuyruk acin ne kadar anlayalim.Konuyu geçiştirmeye çalışıyorsun sanırsam. Arkadaşım, konumuz doas vs sudo, başlıkta da açıkça yazdığı gibi. Bu konuya neden diğer yazılımları katmaya çalışıyorsun? Amacın ne?
Siz de her şeyin ilgincini kullanıyorsunuzQutebrowser kullanıyorum, BSD'de var mı ona bile bakmadım.
Hocam demek istediği sanırım boyut değil, kod sayısı. Çünkü kod sayısı büyüdükçe açıklar, buglar, ıvır zıvır artıyor. Bir de UNIX felsefesi falan diye düşünüyorum. Bunları demek istiyor bence.Yalan yanlis iddialarla kendini uste cikarmaya calisiyorsun 16 yildir kullandigim 160Kb'lik sudo'yu da konya ovasina sigdiramadin. Sudo'nun Doas'den buyuk olmasi onu buyuk bir software yapmaz argumanin basindan yanlis. Ya da nerden saldiracagina bir karar ver de kuyruk acin ne kadar anlayalim.
Yalan yanlış iddialarla kendini uste cikarmaya calisiyorsun 16 yıldır kullandigim 160KB'lik Sudo'yu da Konya ovasina sigdiramadin. Sudo'nun Doas'den buyuk olmasi onu buyuk bir software yapmaz argumanin basindan yanlış. Ya da nereden saldiracagina bir karar ver de kuyruk acin ne kadar anlayalim.
Siz de her şeyin ilgincini kullanıyorsunuz
matrix iletişim aracının kendisi değil, onunla kendi iletişim uygulamanızı yapıyorsunuz ve kullanıyorsunuz diye biliyorum.
Tarayıcınız vim kısayolları kullanıyor.
Müzik ve oyun için ilginç program de kullanıyor musunuz?
Bir de unıx felsefesi falan diye düşünüyorum. Bunları demek istiyor bence.
Peki arkadaşlarınız kullanıyor mu?Nheko kullanıyorum Client olarak.
Deezer kullanıcısısınız yani.Freezer kullanıyorum.
Hah iste bence sorun degil. Cunku ben OKB degilim diyorum anladin mi?Sudo'nun Doas'dan binlerce kat büyük olması bayağı büyük bir sorun.
Arkadaşlarımdan biri Nheko kullanıyor, evet. Diğerleri Element kullanıyor.Peki arkadaşlarınız kullanıyor mu?
Evet.Deezer kullanıcısısınız yani.
Ben Spotify'dan memnunum. Deezer nasıl ?
Hah iste bence sorun degil. Cunku ben okb degilim diyorum anladin mi?
Ben Spotify'dan memnunum. Deezer nasıl?
LFS düşündünüz mü?Bencelerle bu iş olmuyor işte. Güvenlik ve hız bakımından gelişme büyük. Ve hayır, Sudo'da 10 yıllık vuln çıkmadan önce de doas kullanıyordum.
Fena değil, istediğim her şey var, ondan geçme isteği duymadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.