Doberman beslenir mi?

KEMAL191817

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 14 yaşındayım ve doberman beslemeyi düşünüyorum. Ben 4–5 yaşlarındayken dobermanımız vardı ama küçük olduğum için o kadar hatırlamıyorum. Yani sıfırdan başlayacağım, tecrübem yok. Doberman beslemek istiyorum yine. Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba, ben 14 yaşındayım ve doberman beslemeyi düşünüyorum. Ben 4–5 yaşlarındayken dobermanımız vardı ama küçük olduğum için o kadar hatırlamıyorum. Yani sıfırdan başlayacağım, tecrübem yok. Doberman beslemek istiyorum yine. Sizce ne yapmalıyım?

Ergensi şeyler hocam düzgün uysal bir köpek beslemeyecekseniz hiç beslemeyin bu yaşta gözünüze çok havalı gelir tehlikeli hayvanlar beslemek emin olun dışarıdan kınarlar sizi beslemeyin.

Eğer illa besleyeceksen yaşı küçük al seni tanısın sonra sana saldırır ve bencede hiç bu köpeklere bulaşma hani umarım Adidas yelek giyen taş kafalı kekolardan değilsindir ama öyleyse bile yapma bosver ona buna saldırıyor bu hayvanlar.

Ergensi şeyler hocam düzgün uysal bir köpek beslemeyecekseniz hiç beslemeyin bu yaşta gözünüze çok havalı gelir tehlikeli hayvanlar beslemek emin olun dışarıdan.

Hocam gerçekten doberman beslemek istiyorum zaten küçüklüğümden beri doberman ırkını severim. Uzun türlü köpekler bende alerji yaratabiliyor doberman çok güzel bir tercih bence ama siz neden önermediniz biraz daha açıklar mısınız?

Eğer illa besleyeceksen yaşı küçük al seni tanısın sonra sana saldırır ve bence de hiç bu köpeklere bulaşma hani umarım Adidas yelek giyen taş kafalı kekolardan değilsindir ama öyleyse bile yapma boş ver ona buna saldırıyor bu hayvanlar.

Hocam zaten yaşı küçük alacağım korkacağımı düşünmüyorum 5 yaşındayken bile korkmazdım bu tür köpeklerden ayrıca Adidas giyen tas kafalı keko değilim zaten kekoların doberman besleyebilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum ve hiç görmedim.

Bahçeli müstakil evin yoksa besleme derim.
Hem komşulara hem hayvana hem mobilyalara hem temizlik yapana yazık.

Beslemekten kastın sadece mamasını verip sevmek ise alma. Temizliğini tuvaletini ve gezintisini yapabilecek kapasiten varsa al. Onun haricinde sadece hayvana ve sana yük olur. Ekstra olarak evde veya bahçede besleyebilecek bir alanının olması da önemli bir etken bu durumda.

Besle.:)

Tecrüben olmadığı için tehlikeli ırk sınıfına girmeni tavsiye etmem.
Ben olsam labrador retriever alırım keyfime bakarım, arkadaşın köpek benden akıllı.
İnsanlarla iletişimi çok iyi. Çok enerjik köpektir.
Daha durgun istersen golden retriever al.

Doberman akıllı bir ırk sınıftandır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı