Dönercinin verdiği ekmek fiyatı normal mi?

omerutkukarali

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün dönerciden döner aldım. Normal döner ekmeği kalmamış normal ekmeğin fiyatı 75 TL. Bana dedi ki baston ekmeğinin yarısı sattığı ekmekle gramajı aynı dedi. Bu doğru mu?

Ve 75 TL aldı.

Arkadaşlar bugün dönerciden döner aldım. Normal döner ekmeği kalmamış normal ekmeğin fiyatı 75 TL. Bana dedi ki baston ekmeğinin yarısı sattığı ekmekle gramajı aynı dedi. Bu doğru mu?

Ve 75 TL aldı.

Gramaj aynı değildir farklılık vardır ve ekmeğin ebatına göre vesaire değişir ve içine göre elbette normale bakarsak pahalı benim yaşadığım yerde 80'e 90'a satan var ama içi bomboş ve düz döner sandviç ekmeği. Kimisi 70'e satıyor lavaş içi full dolu yani dediğim için bu değişecek bir etmen biraz bunu siz düşünün mantıken pahalı bana göre 50TL yeter yani zaten bu adamlar bundan günde ortalama ideal işlerse 20-30 bin TL kaar yapabiliyor (olduğum yerdeki tanıdıklardan biliyorum)

Eğer baget ekmeği ise gramajları aynıdır. Genelde bageti, ekmeğin hamurunu daha uzun şekil vererek, özel bir kalıbın içinde pişirirler. Hamurun miktarı ve içeriği normal ekmek ile aynı. Ama içine normal bir ekmek kadar malzeme dolduramazsınız o ayrı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı