Dönüştürücüyle takılan ikinci harddisk çalışmıyor

babakadir

Centipat
Selamlar. İçindeki bilgileri çekebilmem için harddiske şöyle bir dönüştürücü aldım taktım fakat sürücülerde hiçbir hareket göremiyorum. Sizce harddiskim bozulmuş mudur? Yanlış mı hareket ediyorum?

hdd.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. İçindeki bilgileri çekebilmem için harddiske şöyle bir dönüştürücü aldım taktım fakat sürücülerde hiçbir hareket göremiyorum. Sizce harddiskim bozulmuş mudur? Yanlış mı hareket ediyorum?

Eki Görüntüle 892599
Harddiske güç verdiniz mi? Psu' dan güç alıyor mu?

Aldığınız bağlantı 2.5'luk HDD ve SSD'ler için kullanılmakta. Elinizdeki HDD 3.5'luk olduğundan çalışmaz. HDD'ye güç bağlantısını takarsanız bu aparatla o zaman kullanabilirsiniz.

psu dan güç almıyor görseldeki gibi, kasanın içine bağlayın dediğiniz. içindeki hddyi çıkarıp bunu mu takayım?
Boşta sata portunuz ve güç kablonuz vardır diye tahmin ediyorum, kendi hdd'nizi sökmenize gerek yok, bir sata kablosu bulursanız ikinci HDD olarak takıp içindekileri alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı