Harddiske güç verdiniz mi? Psu' dan güç alıyor mu?Selamlar. İçindeki bilgileri çekebilmem için harddiske şöyle bir dönüştürücü aldım taktım fakat sürücülerde hiçbir hareket göremiyorum. Sizce harddiskim bozulmuş mudur? Yanlış mı hareket ediyorum?
Eki Görüntüle 892599
Bazı dönüştürücülerde kendisi veriyor gücü, ama siz yine de takın, belki HDD desteklemiyordur.Harddiske güç verdiniz mi? Psu' dan güç alıyor mu?
psu dan güç almıyor görseldeki gibi, kasanın içine bağlayın dediğiniz. içindeki hddyi çıkarıp bunu mu takayım?Harddiske güç verdiniz mi? Psu' dan güç alıyor mu?
PSU'ya takın, diğeri çok mantıklı değil.psu dan güç almıyor görseldeki gibi, kasanın içine bağlayın dediğiniz. içindeki hddyi çıkarıp bunu mu takayım?
Boşta sata portunuz ve güç kablonuz vardır diye tahmin ediyorum, kendi hdd'nizi sökmenize gerek yok, bir sata kablosu bulursanız ikinci HDD olarak takıp içindekileri alabilirsiniz.psu dan güç almıyor görseldeki gibi, kasanın içine bağlayın dediğiniz. içindeki hddyi çıkarıp bunu mu takayım?
O zaman dönüştürücü almazdı diye düşünüyorum.Boşta sata portunuz ve güç kablonuz vardır diye tahmin ediyorum, kendi hdd'nizi sökmenize gerek yok, bir sata kablosu bulursanız ikinci HDD olarak takıp içindekileri alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.