Dört adet RTX 3080 için Corsair 1200W yeterli mi?

UV ile yeteceğini düşünüyorum.
Güncelleme: RTX 3080 mining de kart başı 240W çekiyor, 240x4=960W. İşlemci anakart ile beraber ucu ucuna yetecektir. İsterseniz 1600-2000W PSU'ya da yönelebilirsiniz.

Yetmez, gidip 2000 Watt PSU alın. Elektrik faturası yüksek gelirse belki bu işlerden vazgeçersiniz de piyasa eskiye döner.

5000 WATT'ta taksa sistemin çekeceği elektrik ihtiyacı kadar olacaktır. Geri kalan düşüncelerinize katılıyorum.

Yetmez, gidip 2000 Watt PSU alın. Elektrik faturası yüksek gelirse belki bu işlerden vazgeçersiniz de piyasa eskiye döner.
Yardım etmeyecekseniz yazmayın konuya. Piyasa hakkında konuşmaya gelmedi kimse. Boş mesaj kasmayın kimse size bu konu hakkında fikrinizi sormadı.

5000 Watt'ta taksa sistemin çekeceği elektrik ihtiyacı kadar olacaktır. Geri kalan düşüncelerinize katılıyorum.

Ben şansımı deneyim dedim. Benim kızdığım nokta yaşı küçük bir sürü kardeşlerimiz var bilgisayar alabilmek için belki babasının 1 TL verdiği harcalığı biriktirerek bilgisayar almanın halini kuruyor bizim insanlarımız yattığı yerden kolay para nasıl kazanırım onun peşine düşmüş tamam yabancılar bu işi yapıyor eyvallah onlardan bizden daha çabuk ulaşıp bu kartları alabiliyor. En azından bizim insanımız bu işlere girmese en azından Türkiye'ye giren ekran kartları karaborsaya düşmeyip en azından iyi ya da kötü bir bilgisayar sahibi olabilse.

Ben şansımı deneyim dedim. Benim kızdığım nokta yaşı küçük bir sürü kardeşlerimiz var bilgisayar alabilmek için belki babasının 1 TL verdiği harcalığı biriktirerek bilgisayar almanın halini kuruyor bizim insanlarımız yattığı yerden kolay para nasıl kazanırım onun peşine düşmüş tamam yabancılar bu işi yapıyor eyvallah onlardan bizden daha çabuk ulaşıp bu kartları alabiliyor. En azından bizim insanımız bu işlere girmese en azından Türkiye'ye giren ekran kartları karaborsaya düşmeyip en azından iyi ya da kötü bir bilgisayar sahibi olabilse.

Ve bunun suçu miningciler öyle mi? Güzel kafa.

Ben şansımı deneyim dedim. Benim kızdığım nokta yaşı küçük bir sürü kardeşlerimiz var bilgisayar alabilmek için belki babasının 1 TL verdiği harcadığı biriktirerek bilgisayar almanın halini kuruyor bizim insanlarımız yattığı yerden kolay para nasıl kazanırım onun peşine düşmüş tamam yabancılar bu işi yapıyor eyvallah onlardan bizden daha çabuk ulaşıp bu kartları alabiliyor. En azından bizim insanımız bu işlere girmese en azından Türkiye'ye giren ekran kartları karaborsaya düşmeyip en azından iyi ya da kötü bir bilgisayar sahibi olabilse.

Hayatımda duyduğum en saçma argümanlar topluluğu. Hatta insanların satın almaması için bir argüman da yok. Türkiye'ye giren ekran kartları karaborsaya düşmeşey miş de yok zar zor alıyorlarmış. Herkes istediğini yapar kimseyi yargılayamazsın. 2000 Watt falan deyip cahilliğini ortaya koymuşsun zaten. Bu bir yatırımdır, yatırım yapacak paran varsa sende yapabilirsin batma ihtimali her zaman vardır. Kolay para olmuyor yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı