realtrooper
Hectopat
Daha fazla
Yok benim mesela yaptırmak istediğim dövme öyle isim falan değil yani sembolik şeyler daha çok diyelimForumda bu tip dini konuları açmayı pek uygun görmüyorum aslında ama sonuçta yetkili ekip izin verdiğine göre cevap yazayım. Dine bağlı kalmadan şunu demek istiyorum ki, dövme yapmak güzel bir şey değildir. Kalıcı dövme yapmak ise bir kat daha kötü. İnsanın sürekli ruh hali ve psikolojisi değişiyor bugün yaptığınız bir kalıcı dövmeyi ileride hiç sevmeyebilirsiniz ve kalıcı dövmeleri çıkarmak da o kadar kolay değil.
Burada dövme yaptırmayı desteklemediğime dair çok fazla madde yazabilirim ama boş kişiler tarafından eleştirileceğimi düşündüğüm için mantıksal bir açıklamayla yetiniyor.
Bu arada, işin dini boyutu için buralarda araştırma yapmanızı uygun görmüyorum. Dininize ait güvenilir forumlar veya soru sorulacak yerler var oralara sormanız daha iyi gibi.
Çok haklısınız insanlar o kadar kötü şey yaparken dövmeye kötü demeleri biraz garip.Dinsel boyutunu bilmiyorum ama sag kolumda esimin, kizimin ve oglumun isimlerini kalici dövme olarak yaptirmistim. Günah tarafina bakarsak dövme'den önce onlarca sey var ama basligin konusu degil.
Sevgiler![]()
Bu, onların hatasıdır elbette. Büyük kötülüklerin küçük kötülüklerin örtme gibi bir ihtimali yok. Kötü, az da olsa kötüdür. Ayrıca küçük kötülüklerden kaçmak büyüklere göre daha kolay olsa gerek.Çok haklısınız insanlar o kadar kötü şey yaparken dövmeye kötü demeleri biraz garip.
Sadece görüşleri merak ettiğim için soruyorum. Burada tabi ki fikir almayacağımBu arada, işin dini boyutu için buralarda araştırma yapmanızı uygun görmüyorum. Dininize ait güvenilir forumlar veya soru sorulacak yerler var oralara sormanız daha iyi gibi.
Aklımda ki böyle bir şey değil zaten yine de teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.