Dövme yaptıracaklara tavsiyeler

Kesinlikle ama kesinlikle çok ucuz bilinmedik bir stüdyoda yaptırma ileride pişman olacağın bir şeyde yaptırma çünkü sonra onu sildirmek ayrı masraf acısı ayrı dert üstünü kaplatsan ayrı masraf.

Selam, yakın zamanda koluma LoL'deki Diana'nın dövmesini yaptırmayı düşünüyorum. İlk kez dövme yaptıracaklara tavsiyeleriniz nelerdir?

Dövme yaptırmak böyle basit bir şey değil, unutma o dövme seninle bir ömür gidecek.

Sildirme işlemine sakın güvenme, lekesi kalıyor.

Hikayesi ve anlamı olan bir dövme yaptırmanızı tavsiye ederim. Birisi gelip 'Kardeşim, bu dövmenin anlamı ne?' dediği zaman, 'LoL oynarken Diana'yı çok seviyordum, o yüzden yaptırdım' dersen seninle dalga geçerler.

Selam, yakın zamanda koluma LoL'deki Diana'nın dövmesini yaptırmayı düşünüyorum. İlk kez dövme yaptıracaklara tavsiyeleriniz nelerdir?

Diana çok çocuksu kalır pişman olursunuz kuzenim 19 yaşında Yasuo dövmesi yaptırdı sildireceğim diye uğraşıyor şimdilerde :)

Hijyenik bir ortam olmasına dikkat edin, varsa sosyal medya hesapları göz atın bunlar haricinde dövmeyi yaptırdıktan sonra yapman gerekenleri söylüyorlar zaten. Dövme yaptırmaktan pişman olmazsınız eğer endişeniz varsa da geçici dövme yaptırın, böylece dövme hakkında bir görüşünüz olur.

Şahsen ben siyah ve sade dövmeleri seviyorum, renkli ve büyük dövmeler çok kötü duruyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı