Hip-hop kültürünü benimsiyorum aslında Vatansever bir insan'ım.Yani aslında bir yandan mantıklı olabilir ama bunu yapman için gerekli olan sebep ne örneğin isteğin, asil kanındaki ruh mu ya da ne biliyim yani ?
Hip-hop kültürünü benimsiyorum aslında Vatansever bir insan'ım.Yani aslında bir yandan mantıklı olabilir ama bunu yapman için gerekli olan sebep ne örneğin isteğin, asil kanındaki ruh mu ya da ne biliyim yani ?
yok cogu arkadasım dovmeyle gidiyor okula onlar sorun cıkartmıyordu bence birşey demezlerHoca ile kavga edip okuldan atılmıştım fakat tekrar farklı bir liseye gideceğim. Son günlerde elime, koluma ve ay yıldız dövmesi yaptırmayı planlıyorum. Lisede sorun çıkar mı?
%10 Pişman olmam kafa rahat.Yüzde 90 pişman olursun ileride.
yok cogu arkadasım dovmeyle gidiyor okula onlar sorun cıkartmıyordu bence birşey demezlerHoca ile kavga edip okuldan atılmıştım fakat tekrar farklı bir liseye gideceğim. Son günlerde elime, koluma ve ay yıldız dövmesi yaptırmayı planlıyorum. Lisede sorun çıkar mı?
Hoca ile kavga edip okuldan atılmıştım fakat tekrar farklı bir liseye gideceğim. Son günlerde elime, koluma ve ay yıldız dövmesi yaptırmayı planlıyorum. Lisede sorun çıkar mı?
Vatanseverlik ile koluna dövme yaptırmak çok ayrı mevzular oraları derin bence bu işten vazgeç benden sana tavsiye.Hip-hop kültürünü benimsiyorum aslında Vatansever bir insan'ım.
Boşuna şehit vermedim vatan'ım için.Vatanseverlik ile koluna dövme yaptırmak çok ayrı mevzular oraları derin bence bu işten vazgeç benden sana tavsiye.
Kral orasını bende biliyorum he bak sana tekrar diyorum vatanseverlikle dövme aynı iş değil bunu son kez diyorum ister kulak as ister asma hayatında başarılar.Boşuna şehit vermedim vatan'ım için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.