Dövüş sanatı önerisi

Eren4236

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yaş 17 boyum 187 civarı kilom 80. şu anda Fitness'a gidiyorum yaklaşık 8 aydır. Kendimi korumak için dövüş sanatı öğrenmek istiyorum. Bir öneriniz olursa sevinirim. Evde de kendimi geliştirmem için almamı önereceğiniz eşya veya antenman önerisi de yapabilirsiniz.

Merhaba yaş 17 boyum 187 civarı kilom 80. şu anda Fitness'a gidiyorum yaklaşık 8 aydır. Kendimi korumak için dövüş sanatı öğrenmek istiyorum. Bir öneriniz olursa sevinirim. Evde de kendimi geliştirmem için almamı önereceğiniz eşya veya antenman önerisi de yapabilirsiniz.

Kickbox ya da karma dövüş sanatlarına bakın hocam sokak dövüşü yapmayı düşünüyoranız MMA yapın bence.

Gözlük kullandığımı yazmayı unuttuğumu fark ettim. Hayatımın normali olduğu için unutmuşum bu benim dövüş sanatı öğrenme mi engeller mi?

@Eren4236 Türkiye'de fazla yaygın değil ve değeri bilinmiyor ama judo ile ilgilenmeni öneririm. Normal güreşten ziyade ortalama kavgadaki gibi kıyafet ve vücut kullanılarak ayakta ve parterde güreş yapılıyor belirli boğma ve uzuvlardan pes ettirme teknikleri var. Sokak dövüşü herşeyin serbest olduğu dövüştur bunda da en avantajlı güreş sporlarıdır. Yumruk sallamayi bir boksör kadar atamasanda sallarsin birşeyler ama rakibinle birbirinize kenetlendiginizde her şekilde avantajlı pozisyonda olmak için güreş sporları şart. Boksör veya diğer spor türleri güreş türlerine karşı olsa, güreşçilerin onlara varana kadar ne yaptılar ise o sonra zaten adamlar yamyam gibi. Belirli bir spor geçmişim var, tavsiyem yine dediğim gibi judo olmadı güreş türleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı