Doğal yoldan testosteron nasıl artar?

TYT biyoloji bilgimi sorguladım.

Vitaminler ve mineraller doğrudan hormonların yapısına katılmazlar, yani bir hormonun "yapı taşı" değillerdir. Ancak, dolaylı olarak hormonların sentezinde, işlevinde ve düzenlenmesinde hayati rol oynarlar.

Doğrudan yapıya katılmıyor vitamin ve mineraller düzenleyicidir.
Tamam hocam bu konuda hemfikiriz zaten. Arkadaş yapısını katılıyor mu diye sormamış nasıl arttırırım diye sormuş. Ben vitamin aldım yapı taşı olmadığı için testom üzerinde hiçbir etkisi olmayacak gibi bir durum söz konusu değil.
Eksik değerleri tamamlamak direkt olarak testo değerini yukarı taşır.
Partnerim yok. Fap'e devam mı etmeliyim?
Partnerim olduğunda da açıkçası pek zevk alamamıştım bunca süreden sonra.
Bir de ufak yakınlaşmalarda bile ıslandığım için(pre-ejakulat sanırım) kegel egzersizi önermişleri onları yapacağım.
Ben şahsi olarak yukarıda dediğim gibi haftada 3 kere yapılması taraftarıyım. Belki de travmatik masturbasyon sendromunuz vardır yıllar boyunca yanlış masturbasyon yapmak cinsel hazzı diplere çekiyor o yüzden zevk alamamış olabilirsiniz. Pelvik kasları güçsüz olduğu için olabilir Kegel egzersizlerini yaparsanız düzelebilir fakat başka bir sorun da olabilir onu doktora danışmanız daha iyi olur.

Tamam hocam bu konuda hemfikiriz zaten. Arkadaş yapısını katılıyor mu diye sormamış nasıl arttırırım diye sormuş. Ben vitamin aldım yapı taşı olmadığı için testom üzerinde hiçbir hiçbir etkisi olmayacak gibi bir konu söz konusu değil.
Eksik değerleri tamamlamak direkt olarak testo değerini yukarı taşır.
Arkadaşta testosteron normal seviyede zaten mineral vitamin takviyesi çok işe yaramaz.

Kaç yaşındasınız?
Soruyorum ama

Arkadaşta normal seviyede zaten mineral vitamin takviyesi çok işe yaramaz.
Hocam ref değerleri içinde olması genetik olarak maksimum o kadar yükseleceğini göstermez. Bütün değerleri tamamlarsın, sağlıklı beslenirsin, stresten uzak olduğun bir dönemde test verirsin o zaman maksimum değeri öğrenirsin. Testo değeri dalgalıdır, stresten direkt etkilenir tek bir testle anlaşılmaz. Kürde olan bilinçli sporcular her hafta serbest ve total testo, lh, fsh, e2 değerlerini baktırırlar genelde 3 testin ortalamasını alırlar. İlk testte 300 sonrasında 1000 gibi absürt değerler çıkabiliyor. Kürdekiler dışarıdan takviye aldığı için daha hızlı bu değerler değişiyor gözlemlemesi daha az zaman alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı