Yanlış konu galiba dostum.Bide önerilen sistem gereksinimlerini anlamadım, Kim bir oyuna 64 gb ram önerirki?
Galiba.Yanlış konu galiba dostum.
Hocam ülkenin suçu nerede tam olarak? Yâni 52'yi suçlamak yerine neden ülkeyi suçluyorsunuz? Şimdi anlıyorum neden sürekli kazandıklarını.
Belki de siz çok şımarıksınız ben abartıyorum o da olabilir.Hocam bence gerçekten biz size burada yardım edemeyiz. Destek almanız çok daha iyi ve sağlıklı olur.
Hocam aslında avrupada olupta burda olmayan şeylerin sebebi de o yalnız, bütün oklar o kitleyi gösteriyor emin olun.Hocam birçok mesaj var neyin ne olduğunu belirttim sevmiyorum Avrupa'ya bak her konuda toplumsal ilişkiler, paranın değeri var, aşk var, dostluk var, manevi olarak seni destekler benim açtığım konuya bakarsan burada bile bir aşağılama veya egosunu tatmin etmek isteyen kişiler de yazabiliyor ben alıştım böyle insanlara bunlar ruhunu emer senin psikolojini bozmaya çalışır bir süre sonra bozar sonra suçlu sensin söylerler bu kadar basit.
Hocam bence gerçekten biz size burada yardım edemeyiz. Destek almanız çok daha iyi ve sağlıklı olur.
Bulunduğum durumdan kurtulamıyorum başlıkta belirttiğim gibi benim çok hedeflerim vardı insanların ve ailenin baskısı dini baskılarda dahil olmak üzere benim hayatımı mahvettiler istediğim şeyleri yapmak istemeyen birisine dönüştüm neden hep bir engel hep bir sıkıntı çıkaran aile toplum olduğu için ben böyle birisine dönüştüm Avrupa'da böyle bir şey yok sen bir şey mi yapmak istiyorsun ailen destek olur arkadaşların manevi olarak destek olurlar.
Konuyla alakasız mesaj niye atıyorsunuz?
O zaman bir iş bulup yurtdışına gitmeye uğraşmaya ne dersin?Hocam psikolojik olarak kötü durumda olsam bile bu ilaçlarla çözülecek bir şey değil. Bu ülkede yaşadığım süre boyunca her ilacı kullansam bile düzelmem benim tek ilacım huzurlu ve stressiz bir hayat Avrupa'ya bak adamlar orada kafayı çekiyor rahatına bakıyorlar aşk, dostluk, para ve seni destekleyen ebeveynler ve arkadaşların olabiliyor bu ülke de olmaz. Bu ülke de umut yok ve hiçbir zaman olmayacaktır hiçbir zaman da olmadı.
Hocam hâla avrupa diyorsunuz, siz böyle davrandıkça bu devam edecek haberiniz olsun. Kendin yapıyorsun, kendi düşen ağlamaz.Hocam psikolojik olarak kötü durumda olsam bile bu ilaçlarla çözülecek bir şey değil. Bu ülkede yaşadığım süre boyunca her ilacı kullansam bile düzelmem benim tek ilacım huzurlu ve stressiz bir hayat Avrupa'ya bak adamlar orada kafayı çekiyor rahatına bakıyorlar aşk, dostluk, para ve seni destekleyen ebeveynler ve arkadaşların olabiliyor bu ülke de olmaz. Bu ülke de umut yok ve hiçbir zaman olmayacaktır hiçbir zaman da olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.