Doktorlar neden grevde?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktorlar'ın bile grev yaptığı ülkede, onlara grev yaptırtan şey nedir diye soracağına utanmadan "aldıkları maaş yetmemiş mi" diyorsun.

Elindekinin değerini bilmezsen daha çok grev yaparlar, hatta bir noktada grev yapan doktor bile göremezsin. Elinde doktor kalmaz çünkü, bu şekilde giderse.

Herkesin dini imanı para oldu. Allah sonumuzu hayır etsin.

Asgari ücretlilerin ailesini geçindirmeye için aldığı ücrete bakın bir de.
Ciddi misin ? Sorun bu mu sence ? Doktorun aldığı maaşı sorgulamak yerine asgari ücretin neden düşük olduğunu sorgula ilk önce. Linç filan yemek istiyorsun muhtemelen. Bu kadar hassas bir konuyu, bu küçümseyici dille anlatırsan linç yemen doğal. Doktor maaşına gelirsek bence az bile alanlar var. 18 yılını verdikten sonra bir zahmet yüksek maaşlar alsınlar. Şaka gibisiniz gerçekten. Empati kurmayı da mı bilmiyor musunuz ?

Son düzenleme:
Evet, muhtemelen linç yiyeceğim ama bu "maaşımız yetmiyor" diyen doktorların büyük bir çoğunluğu "tıp okuyayım, kolayca iş bulurum", "garanti iş" diyenlerden oluşuyor.
Doktor olacak olsaydım elbette maaş ve getirdiği sıfattan dolayı olurdum. Babamın hayrına doktor olacak değilim ya? Her meslek en iyi şartlarda çalışabilmek amacıyla yapılıyor.

Asgari ücretlilerin ailesini geçindirmeye için aldığı ücrete bakın bir de.
Onların 10 yıl okuduklarını hatırlatayım dedim. Aynı zamanda sizin ishal sebebiyle gittiğiniz doktorlar 3 günlük ameliyatlar da yapıyor. Çok mantıksız söylediğiniz şeyler.

Protestoları kınayanları görünce atam beni Türk doktorlarına emanet edin deyince doktor oldum deyip linç yiyen doktor aklıma geldi. Rezilsiniz.

6F419172-1C51-42F6-B43F-EF57993E59B1.jpeg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı