Doktorlar neden grevde?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklarını aramakta desteklesem de işin ucu kendilerine dokununca ses çıkarmalarını desteklemiyorum. Hangi meslek grubu olursa olsun değneğin ucu bize dokununca ses çıkartacaksak bu iş böyle olmaz. Pandemi çıktı diye bu kadar hayıflanmanın anlamı yok. Yaptıkları mesaileri askeri personel meslek hayatı boyunca yapıyor ve aldıkları para, para değil. Sadece bir tayin zamanı yaptıkları masrafları biriktirince bir sıfır ev, araba parası ediyor.

@aliaksandr evet mesela cok iyi doktorlari yurt disina kaptirip ise yaramaz siginmacilara sahip cikabilir, haklisin 😀

Hükümet doktora yalvaracak değil.
Basta uzulmustum senin icin de hükümetin iyi imkanlar saglamasi gerektigini yalvarmak olarak gordugunu gorunce senin gibilerin hak ettigini dusunmeye basladim. Doktorsuz kalirsin insallah👍

Kuzenimin dizinde tümör var. Randevu almak zaten imkansız, randevu aldı geçen ki protestoya denk geldi. Umarım emeği geçen herkesin başına bu iş gelir, hatta daha da beter olurlar.
Sence Randevu alamamanız doktorların suçu mu?

Basta uzulmustum senin icin de hükümetin iyi imkanlar saglamasi gerektigini yalvarmak olarak gordugunu gorunce senin gibilerin hak ettigini dusunmeye basladim. Doktorsuz kalirsin insallah👍
Hocam uğraşmaya değmez arkadaşın açıklamasında 3 tane Cübbeli AmeD Hoca videosu var.

@Caner2383 nedense sasirmadim. Bunlara gore doktorlar vatan haini.

Yaptıkları mesaileri askeri personel meslek hayatı boyunca yapıyor ve aldıkları para, para değil.
Doktorla asker aynı şey mi? Asker olacak kişi bunu bilerek gider. Ama bide Doktorlara bak. Hükümet dünya kadar söz verdi çeyreğini bile yerine getirmedi üstüne Enflasyon patladı ve mesailer arttı. Doktorlar sonuna kadar haklı. Karşılaştırmanız saçma olmuş.

Doktorla asker aynı şey mi? Asker olacak kişi bunu bilerek gider. Ama bide Doktorlara bak. Hükümet dünya kadar söz verdi çeyreğini bile yerine getirmedi üstüne Enflasyon patladı ve mesailer arttı. Doktorlar sonuna kadar haklı. Karşılaştırmanız saçma olmuş.
Öğretmenlere de 3600 gösterge dendi kaç yıldır o zaman öğretmenlerde eğitimi kessin. Hakkını aramasınlar demiyoruz, sağlık sektörü önemli hocam doktorsuz kaldığınızda dediğimi daha anlarsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı