Genelleme yapmayın her meslekte var iyi kötü bu tip kişiler. O kişiler size denk gelmiş şanssızlık olmuş. Bu arada doktorlara 5 dakikada muayene et gönder dersen o kadar hastanın teşhisini sağlıklı koyamaz. Şartlar her türlü iyileştirilmelidir. Tek taraflı kusur aramayın her iki tarafta kusurlu.
Öncelikle babanıza ve size geçmiş olsun. Sürekli olarak 1 doktor üzerinden bakıyorsunuz. Senin her gittiğin doktor sana çık diye bağırıyor mu? Doktor günde 500 kişi o kapıyı hasta muayene ederken açıp kapatıyor. Belki birini sırtı açık bir şekilde muayene ediyor. Bundan dolayı doktorun kafasını atıp ani bir şekilde babanıza bağırmış olabilir. Doktorların hepsinin bir anda greve çıkmamasının sebebi babanız gibi kişiler ani bir sorun ile karşılaşırsa diye oradalar.
5 dakikada adamdan mucize beklemeyin. Oda sizin sorununuzu çözmek istiyor ama elinde ne gerekli ekipman var ne de zaman. Empati yapmayı öğrendiğiniz zaman yazdıklarıma sizin de hak vereceğinizi umuyorum.
Sizin şu cümleniz bile doktorlar için bir eylem ve iş bırakma sebebidir. İşte siz böyle konuştuğunuz sürece, doktora iş öğretmeye kalktığınız sürece bu düzen böyle gider. Asıl sen kimsin de gelmiş burda doktorlar hakkında bu kadar atıp tutuyorsun.sen kimsin bir şey bilmiyen bütün gün oturup telefondan hocasının verdiği bilgiye göre tedavi yapmaya çalışan doktorculuk oynayan kişi.
@Yeniçocuk senin tedavi olma hakkını elinden alan doktor değil o doktora grev yaptıracak kadar işinden bıktıran yönetim. Doktorlar o grevi bedava maaş alalım diye yapmıyor hem kendileri daha rahat çalışsınlar hem de hastalar daha iyi muayene edilsin diye yapıyorlar. Doktor rahat olunca, mutlu olunca o hastayı da etkiliyor, senin anlattığın olay gibi. Doktor barut fıçısına çevrilirse çık diye de bağırır...
Sizin şu cümleniz bile doktorlar için bir eylem ve iş bırakma sebebidir. İşte siz böyle konuştuğunuz sürece, doktora iş öğretmeye kalktığınız sürece bu düzen böyle gider. Asıl sen kimsin de gelmiş burada doktorlar hakkında bu kadar atıp tutuyorsun.
@Yeniçocuk
Ben şahsen hiç kimsenin durduk yere kimseye bağırmayacağını düşünüyorum ama yine de empati yapıp böyle bir durum olduğunu varsayalım. Siz a şehrinde bütün hastanelerde bu durumu yaşasanız bile bu durumu b şehrinde yaşayacağınız anlamına gelmez. Hala önceki mesajlarımda dediğim gibi genelleme yapıyorsunuz.
Suç doktorları bu duruma sokan yönetimde.
bu cevabımdan sonra başka cevap yazmayacağım. Her mesajda genelleme yapıyorsunuz iyi günler.
Takım elbiseli zorbalar da vatandaşın yaşama hakkını gasp etti, ediyor.