Doktorların grev yapması etik mi?

@226261 düzgün hizmet etmiyorlar. Ona bakarsan yeni mezun bir Bilgisayar Mühendisi ortalama 6K alıyor. Bana göre az değil 12.000₺. Zaten 10 yıl içinde doçent olup, kendi yerlerini açabiliyorlar. Ayrıca, şu anki konu doktorların düzgün hizmet vermemesi, bahaneleri de geçinemiyoruz. Millet Asgari Ücret ile nasıl geçiniyor o zaman? @Yeniçocuk doktordur kendisi, veya ailesinde doktor vardır. Bunların düşüncesine göre doktorlar az ücret alıyorlar diye bizimle ilgilenmeyecekler, ölümümüze sebep olacaklar. Nedeni az maaş alıyorlar. Trajikomik. Gitsinler Almanya'ya, İngiltere'ye. Bakalım aynısını orada yapabilecekler mi?

Az önce yalancı diye itham ettin hani yalandı şizofreni ile suçladın. Profesör muayene sonrası sık ziyaret yok kabul et bilmiyor asistan doktor bilgisi yok. Sevk etmedi beni profesöre yoksa şu anda her şey farklı olacaktı. Profesöre laf atmadım ben sürekli profesöre muayenesi olmak zorunda mıyım diye itiraz ediyorum. Beni boşu boşuna 9 ay asistan doktor koşturdu ben boşu boşuna ağrı çektim. Kistlerin boyu büyüdü. Bu durumda ne yapayım iyi ki beter etti diye dua mı edeyim sürekli boş yere hastaneye gittim diye.

Yukarıdaki arkadaş savunuyor doktorları 9 ay boyunca tedavi alamam normalmiş güya. Bunların zihniyetine göre zaten doktor gerekirse keyfi için hasta bakmasın. Doktorsun sen her türlü savaş, kıtlık, döneminde hasta bakmakla yükümlüsün. Tedavi geç başlandı diye yakınıyorum ben haksızım böyle saçmalık mümkün değil.
Az önce yalancı diye itham ettin hani yalandı şizofreni ile suçladın
Evet sözümün arkasındayım. Paranoid şizofreni var sizde.
@226261 düzgün hizmet etmiyorlar. Ona bakarsan yeni mezun bir Bilgisayar Mühendisi ortalama 6K alıyor. Bana göre az değil 12.000₺. Zaten 10 yıl içinde doçent olup, kendi yerlerini açabiliyorlar. Ayrıca, şu anki konu doktorların düzgün hizmet vermemesi, bahaneleri de geçinemiyoruz. Millet Asgari Ücret ile nasıl geçiniyor o zaman? @Yeniçocuk doktordur kendisi, veya ailesinde doktor vardır. Bunların düşüncesine göre doktorlar az ücret alıyorlar diye bizimle ilgilenmeyecekler, ölümümüze sebep olacaklar. Nedeni az maaş alıyorlar. Trajikomik. Gitsinler Almanya'ya, İngiltere'ye. Bakalım aynısını orada yapabilecekler mi?
Bilgisayar Mühendisi ortalama 6K alıyor.
Bilgisayar mühendisi ile doktoru bir mi tutuyorsun?
Millet Asgari Ücret ile nasıl geçiniyor o zaman? Geçiniyorlar mı?
Bahaneleri de geçinemiyoruz. Bahane değil, konu paradan ötesi özlük hakları.
Gitsinler Almanya'ya, İngiltere'ye. Bakalım aynısını orada yapabilecekler mi? Gidiyorlar ki zaten.

@226261 gitsinler. Yenileri gelir, yenilerine bakılırız. Kaç defa doktorum yüzünden ölümden döndüm sen bilmiyorsun. 1 kere bile gelip özür dilemedi benden. Anneme de kapalı olduğu için kaç defa haksız yere hakaret etti. Sen git o kendini bir halt sanan egoistleri savunmaya devam et. Bence devlet onlara daha fazla hak vereceğine burunlarını sürtmeliydi. Başına gelir de anlarsın.

@226261 gitsinler. Yenileri gelir, yenilerine bakılırız. Kaç defa doktorum yüzünden ölümden döndüm sen bilmiyorsun. 1 kere bile gelip özür dilemedi benden. Anneme de kapalı olduğu için kaç defa haksız yere hakaret etti. Sen git o kendini bir halt sanan egoistleri savunmaya devam et. Bence devlet onlara daha fazla hak vereceğine burunlarını sürtmeliydi. Başına gelir de anlarsın.
gitsinler. Yenileri gelir, yenilerine bakılırız. Kaç defa doktorum yüzünden ölümden döndüm sen bilmiyorsun.
İşte bu. Değer verdiğin kadar değer görürsün.

Anneme de kapalı olduğu için kaç defa haksız yere hakaret etti.
Yalan söyleme.

Sen git o kendini bir halt sanan egoistleri savunmaya devam et.
Doktorların hepsi egoist değil ama sende bütün doktorlara karşı aşağılık komplesi olduğu kesin. Senin ailenden biri o egoist dediklerine katılır, meslektaş olursa ona da egoist demezsen, hasta olurda kapılarında sıra beklersen en adi sensin. Hadi bakalım.

Son düzenleme:
Bazı arkadaşların yorumlarını okuyorum cidden garipler bu ülkedeki sistem ABD'deki sisteme geçmeli o zaman parası olan gitsin kendine baktırsın ayağına diken batan da gidiyor cart curt vakalar gidiyor. Mühendisle doktor kıyaslaması çok saçma doktor psikolojik olarak çok daha yıpranıyor. İnsanlarla muhatap olan bir meslek olmasından dolayı durum böyle. Uzaktan eleştirmek kolay. Sorun zaten trdeki sağlık sisteminden kaynaklanıyor. Tedavi bedava olursa tabii böyle olur. Yoğunluktan hastayla sağlıklı iletişim kuramıyorlar. Bende doktor olsaydım insanlarla daha az muhatap olduğum yandalları tercih ederdim.

Bazı arkadaşların yorumlarını okuyorum cidden garipler bu ülkedeki sistem ABD'deki sisteme geçmeli o zaman parası olan gitsin kendine baktırsın ayağına diken batan da gidiyor cart curt vakalar gidiyor. Mühendisle doktor kıyaslaması çok saçma doktor psikolojik olarak çok daha yıpranıyor. İnsanlarla muhatap olan bir meslek olmasından dolayı durum böyle. Uzaktan eleştirmek kolay. Sorun zaten trdeki sağlık sisteminden kaynaklanıyor. Tedavi bedava olursa tabii böyle olur. Yoğunluktan hastayla sağlıklı iletişim kuramıyorlar. Bende doktor olsaydım insanlarla daha az muhatap olduğum yandalları tercih ederdim.
Aklı başında, aklı selim biri. Tebrikler.

İki senedir devletin kurumlarında diş için randevu alamıyorum. İlçelere yönlendiriyorlar onlarda mesai bitimine denk geliyor. Doktorda bu saate mi randevu alıyorsun diye terslemesi ayrı.
2017 de devlet hastanesine acil servise ayağımda morarma ile gittim. Ağrıdan duramıyorum. İçeride ağlayan iki kızdan sonra hasta yok. Girişte, hemşirelerin telefon muhabbeti var rahatsız edemiyoruz. Odasında kahkaha sesleri geliyor doktorların. Topallayarak gittiğim odaya artist doktorun terslemesiyle lanet edip çıktım. Sağlık bakanlığına sözde telefonla şikayet ettim. Hala cevap yok. Devlet sektöründeki klasik kapağı attık boşver rehaveti.
Özel bir hastaneye gidip misliyle para verip röntgen çektirdim, alçıya alındı. Jones kırığı ve bilek çatlaması teşhisi konuldu.
Ben o akşamki doktor ve çalışanların bırakın grevi çalıştırılmasına karşıyım. Daha beter durumda gelen hastaların durumunu siz düşünün. İyileştirme yapılacaksa tüm herkese adil yapılması gerekir. Sağlıkçılara özel değil.

Son düzenleme:
Evet sözümün arkasındayım. Paranoid şizofreni var sizde.
Bende sözümün arkasındayım sizde yazılanları anlamama var grevde olmayan doktor bulabilirseniz okuduklarımı anlamıyorum diye belirtin. Yarın doktor bana bakmıyor kötü muamele gördüm, profesöre muayene olup anca sağlığıma kavuştum diye konu açmayın. Şizofreni kimin olduğu belli kendi söylediğini kendi söylemedim gibi ima etme belli. Yalancı bir insansın.
@bados123 memnunlar kendilerine hakaret edilmesine, kötü muamele görüp, tedavi olamamasından memnun ne anlatsak boş.
@bados123 sen Almanya'da kaba davran bakalım ne yaparlar seni direkt men edenler meslekten. Bunlara devlet yumuşak davranıyor ondan şımarıyorlar. Bana şizofreni diyor. Sen sabah 5'te ağrı içinde hastaneye gittin mi yaşadın mı o çaresizliği yarın buraya konu açarsa şaşırma doktor neden bana bakmıyor diye.
İki senedir devletin kurumlarında diş için randevu alamıyorum. İlçelere yönlendiriyorlar onlarda mesai bitimine denk geliyor. Doktorda bu saate mi randevu alıyorsun diye terslemesi ayrı.
2017 de devlet hastanesine acil servise ayağımda morarma ile gittim. Ağrıdan duramıyorum. İçeride ağlayan iki kızdan sonra hasta yok. Girişte, hemşirelerin telefon muhabbeti var rahatsız edemiyoruz. Odasında kahkaha sesleri geliyor doktorların. Topallayarak gittiğim odaya artist doktorun terslemesiyle lanet edip çıktım. Sağlık bakanlığına sözde telefonla şikayet ettim. Hala cevap yok. Devlet sektöründeki klasik kapağı attık boş ver rehaveti.
Özel bir hastaneye gidip misliyle para verip röntgen çektirdim, alçıya alındı. Jones kırığı ve bilek çatlaması teşhisi konuldu.
Ben o akşamki doktor ve çalışanların bırakın grevi çalıştırılmasına karşıyım. Daha beter durumda gelen hastaların durumunu siz düşünün. İyileştirme yapılacaksa tüm herkese adil yapılması gerekir. Sağlıkçılara özel değil.

Sistemde sorunlar vardır yalnız grev amacı sistemdeki eksikliklerin giderilmesi değil. Tamamen daha fazla para istemek.

Son düzenleme:
Tamamen daha fazla para istemek.

Adamlar babalarının hayrına mı çalışsın tabii ki parasını hakkıyla isteyecek ee vermezsen gidenlere laf etmek saçma olmaz mı? Adam Avrupa'daki meslektaşının 10 da 1 maaş alsın ama daha çok çalısmak durumunda kalsın neyse bu mevzu uzar gider. Sorunun kaynağı belli sistemi düzeltsinler sorumlu kişiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı