Dolaba vurtukdan sonra parmağım şişti

TheWylde

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1660 SUPER TWİNFROZ 7 , B450M GAMİNGPLUS , AMD 5 5500
Arkadaşlar, geçen gün boks torbasına vururken dolaba vursun serçe parmağım biraz şişti. Şu an şişlik var, biraz ve ağrı'da var. Voltaren sürüyorum ama etki yok, herkes ezilmiş dedi. Doktorluk bir şey değil dediler. Kırık çatlak yok, oynat biliyorum tam kapatırken çok ağrıyor. Tam açmaya çalışırken yarıda kalıp açılmıyor, diğer parmaklar tam aciliyor kapaniyor. Bir tek serçe parmak böyle. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İncinme olunca geçmesi bayağı bir zaman alıyor. Yine de doktora gitmeliydin, yarım alçıya alıyorlar. Benimkini öyle yapmışlardı.

Arada bir parmağını oynat geçer oynatabiliyorsan ezilmiştir veya damar damara binmiştir

Arkadaşlar, geçen gün boks torbasına vururken dolaba vursun serçe parmağım biraz şişti. Şu an şişlik var, biraz ve ağrı'da var. Voltaren sürüyorum ama etki yok, herkes ezilmiş dedi. Doktorluk bir şey değil dediler. Kırık çatlak yok, oynat biliyorum tam kapatırken çok ağrıyor. Tam açmaya çalışırken yarıda kalıp açılmıyor, diğer parmaklar tam aciliyor kapaniyor. Bir tek serçe parmak böyle. Ne yapmam lazım?

Ben son hız kroşe vururken elim duvara gelmişti :) acıdan yere yığılmıştım. Fakat birkaç hafta sonra elimde acı-ağrı kalmamıştı.

İhtimallerle acıyı hissetmeye devam etmek yerine ertesi sabah doktora gitmek en mantıklısı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı