Dolandırıcı Nisaavm.com

Katılım
22 Ağustos 2017
Mesajlar
3.027
Makaleler
1
Çözümler
10
Aşağıdaki sitenin yeni ismi. Ürünler ve site aynı sadece ismi NisaAvm olmuş. Logo'yu ve görselleri değiştirip başka site üzerinden devam ediyorlar. Bu siteden alışveriş yapmayın.
1641468004745.png
1641468044240.png

1641468060326.png
1641468078296.png

(Aşağıdaki görseller orijinal olanları)
 
Son düzenleme:
Ahahahah komedi ya :) Kevser bitti Nisa başladı şimdi. Bu arada forumda açtığımız konular google'da üste çıktığı için bir çok kişiye yardımcı olduk bu konuda.
Amacım bu zaten, google'da arama yaptığında karşılarına bu konu çıksın dolandırılmasınlar.
 
Aşağıdaki sitenin yeni ismi. Ürünler ve site aynı sadece ismi nisaavm olmuş. Logo'yu ve görselleri değiştirip başka site üzerinden devam ediyorlar. Bu siteden alışveriş yapmayın.
Eki Görüntüle 1262402Eki Görüntüle 1262404
Eki Görüntüle 1262405Eki Görüntüle 1262406
(Aşağıdaki görseller orijinal olanları)

Hocam ayıptır sorması o kişiler ne yapıyor ya da ne satıyorlar.
 
Hocam ayıptır sorması o kişiler ne yapıyor ya da ne satıyorlar.
Satıyorlar mı? Satmıyorlar hocam bunlar tahminen 4-5 kişilik bir grup. 2 Erkek 2 kadın olarak bir ofisleri vardır. Böyle dolandırıcı sitesine reklam açıp satın almak istediğinde seni call cecnter olarak dolandırıcı kadınlar arıyor, verdikleri Iban'a parayı gönderiyorsun güya sonra kargolatıyorlar. Dünyanın en saçma satış şekli olmakla beraber en saçma dolandırılma hikayesi.

Gönderilen İban numaraları da çalıntı banka hesaplarına yada dark web üzerinde "atıcı" veya "tutucu" ların hesapları oluyor o sebeple dava dahi açsanız ulaşamıyorsunuz.
 
Bir şey satmıyorlar, insanların parasını alıp ortadan kayboluyorlar. Sonra başka bir site/isim ile devam ediyolar.
Mesela bu konudaki site başka bir isimle devam ediyor.
 
Bir şey satmıyorlar, insanların parasını alıp ortadan kayboluyorlar. Sonra başka bir site/isim ile devam ediyorlar.

Satıyorlar mı? Satmıyorlar hocam bunlar tahminen 4-5 kişilik bir grup. 2 erkek 2 kadın olarak bir ofisleri vardır. Böyle dolandırıcı sitesine reklam açıp satın almak istediğinde seni call cecnter olarak dolandırıcı kadınlar arıyor, verdikleri IBAN'a parayı gönderiyorsun güya sonra kargolatıyorlar. Dünyanın en saçma satış şekli olmakla beraber en saçma dolandırılma hikayesi.

Gönderilen IBAN numaraları da çalıntı banka hesaplarına ya da Dark web üzerinde "atıcı" veya "tutucu"ların hesapları oluyor o sebeple dava dahi açsanız ulaşamıyorsunuz.

E hocam mekan belli polise ihbar etsek yakalanmazlar mı?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı