Dolandırıcıya telefon numarasını kaptırmak

siyam

Femtopat
Arkadaşlar dün 8 bin liralık laptopa dalga amaçlı yazdım, bana sahte PTT AVM linki gönderdi sonra sen dolandırıcısın dedim bana küfürler etmeye başladı ve bana tehditler savurdu numaranı herkese vereceğim diye. Şimdi gelen geçene numaramı veriyor herkes beni arıyor az önce aradı dalga geçti benimle. "hahaha ailenin numarasınıda bulacağım başınıza bela olacağım" dedi o kısmı kayıt altına aldım polise gidersem iş büyür mü veya bu saatten sonra ne yapmalıyım, numarayı mı değiştirmeliyim? Şu anlık yabancı numaraları engelle yaptım ayarlar kısmından ama bu çözüm değil gibi ne yapabilirim arkadaşlar başım dertte.

Polise giderseniz iş büyür. Yani sizin aleyhinize işler zira hem sizi tehdit edip kişisel bilginizi dağıtıyor hem de ailenizle tehdit ediyor ve bu bir suç. Yeni numara alsanız bile panel tipi şeylerle adınızı soyadınızı vs. bulmuş olabilir bu durumda da pek sağlıklı yol olmayabilir.

Polise giderseniz iş büyür. Yani sizin aleyhinize işler zira hem sizi tehdit edip kişisel bilginizi dağıtıyor hem de ailenizle tehdit ediyor ve bu bir suç. Yeni numara alsanız bile panel tipi şeylerle adınızı soyadınızı vs. bulmuş olabilir bu durumda da pek sağlıklı yol olmayabilir.

Hocam ne yapabilirim şu an.

Arkadaşlar bir yardımcı olur musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı