Dolandırıldıktan sonra ne yapılmalı?

Hocam o toplam para. Bu 20K-50K atarak oldu. Maalesef elimden bir şey gelmiyor. Yakınlarımız bu tarz şeyler yapabiliyor.
Muhtemelen ya Afrika'lı ya da İran'lı çete tarzı bir şey bunlar. Para çoktan hiç olmuştur üzgünüm. Ama siz yinede şansınızı deneyin. Kaçak veya çalıntı kartlar ile gidip çekiyorlar. Yazık günah oldu paraya.

Öncelikle o parayı unutun artık, bu saatten sonra ancak dolandırıcının ceza almasını sağlarsınız. Bak ÇiftlikBankçılar 6 senedir tek kuruş alamadı milyonlarca lira bile para yatıran vardı. Fadıl Akgündüz'ün dolandırdıkları arasında 90'lı yıllardan beri parasının peşinde olanlar var hala.

Hocam bana özelden ulasabilir misiniz?

Hocam özel yasak diye biliyorum. Sanırım Discord sunucusuna gelebilirim.

Orada bıraktığım mail o web sitesi üzerine açılmış maildir alibaba tarafından şikayet için Türkçe ve İngilizce yaz durumu anlat dekontu yolla dolandırıcı olduklarını belirt web sitesine ait numara ve maillerini iste para verip numara ve maili kapatmışlar.

Hocam web sitesine ait numara demişsiniz. Telefon numarası mı, başka bilgi istemeli miyim?

Son düzenleme:
Benim anladığım şifre için 300 bin verilir mi? Buna nasıl inanıyorlar onu anlamıyoruz.

Vallahi hocam onu bende anlamıyorum. Siteyi ilk gördüğüm anda dedim bu dolandırıcı diye. Annem bana göstermeden yaptığından daha önce haberim olmamıştı.

@l0str0d0s konu sahibi arkadaşın dediğine göre başta biraz para vermişler. Sonra para tatlı gelmiş olmalı ki annesi de varını yoğunu vermiştir. Bunun örneklerini çok gördük. Örneğin bu ülkede Çiftlikbank vakası yaşandı ve başta herkese kazandırıp dağıttılar, sonra tüm kullanıcıları dolandırıldı ve CEO'su da kaçtı. Şimdi her ne kadar tutuklu olsa da giden paralar geri gelmedi. Muhtemelen konu sahibinin parası da geri gelmez, giden gitti artık.

Hocam özel yasak diye biliyorum. Sanırım Discord sunucusuna gelebilirim.

Hocam web sitesine ait numara demişsiniz. Telefon numarası mı, başka bilgi istemeli miyim?

Başka bir şeye gerek yok amma velakin USA kayıtlı site bilgin olsun.

Hocam, siteye kayıt olurken inviter code istiyor. Yani geçerli biri annenizi davet etmeden annenizin bu siteye kayıt olması imkansız. Büyük ihtimalle WhatsApp'taki mesajlardan biri geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı