Dolandırıldım mı?

Ya hocam instagramdan alışverişmi yapılır ya.

Hocam umarım yanlış bağlantıya tıklamışımdır, ama:

Eki Görüntüle 1616726

Ayrıca Şikayetvar'da tonlarca ürünlerin gelmemesi üzerine şikayet var. Yüksek ihtimalle dolandırıldınız. Bir daha İnstagram'dan alışveriş yapmazsınız umarım.
Çoğu butik için aynı şeyi düşünüyor olsamda instagramda pek çok güvenilir butikler var hocam, yani instagramdan alışveriş yapılmaz algısı biraz yanlış. Sadece temkinli olmak gerekiyor, mesela benim oturduğum yerin yakınında bir butik var, çok sefer alışveriş yaptım. İnstagram sayfaları da var, instagramı bir nevi reklam , tanıtım için kullanıyorlar çünkü güzel bir araç. Orjinal ürün satmasalar bile imitasyon ürünlerinde kendi içlerinde kaliteleri var. Birinci sınıf gibisinden. Güvenilir butikler bunu açıkca belirtiyor zaten, birinci sınıf imitasyon üründür diye. Fakat güvenilir olmayan butikler, 200-300 liraya nike adidas gibi ürünlerin ayakkabılarını satıp %100 orjinal diyenler örnek vermek gerekirse.

İnternet siteleri tam bir dolandırıcı tasarımına sahip. :) Çok eskiden bu tarz bir dolandırılma olayı yaşamıştım fakat sonrasında bende onları dolandırmıştım. Bununla ilgili konu açmıştım ama onaylanmadığı için olay ayrıntısı verme gereği duymuyorum. :)

Instagram üzerinden tekrar ulaşmayı denedin mi? Küçük bir butik mağazasıysa ve çalışanı azsa belli bir sipariş adetini bekliyor olabilirler.

Instagram üzerinden diğer sayfaları açık oda elroygiyim diye oradan ulaştım en geç bu cuma kargoya verilir denildi.

Konu ile alakalı son durum mesajı siparişim geldi kısacası dolandırılmadım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı