Dolandırıldım ne yapmalıyım?

Cimere gidin, polise gidin.

Yaptım bir hata işte ders olsum bu da bana get açmayandan ürün almam artık.
Cimere gidin, polise gidin.
Yarın direkt gideceğim. Zar zor kazanılan parayı böyle almak hiç mi zorlarına gitmiyor bu insanların.
Güzel ve yardımcı yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Yaptım bir hata işte ders olsum bu da bana GET açmayandan ürün almam artık.

Yarın direkt gideceğim. Zar zor kazanılan parayı böyle almak hiç mi zorlarına gitmiyor bu insanların.

Geçmiş olsun en azından eliniz de kayıt var.

Hocam öncelikle sakin olun, zor bir olay yaşamışsınız Allah sabır versin. Elinizde direk kanıt oluşturabilecek ne varsa ( ekran görüntüsü vs) toplayıp polise gidin. Ayrıyaten adamın ismini, numarasını falan biliyorsanız direk polise eşgalini verin. Sonra suç duyurusunda bulunun. Gerisi adaletin işi.

Aynı senaryo, aynı anlatış şekli ve aynı yardım isteyiş. Ürünü görmeden para göndermek günümüzde kumar oynamaktan farksızdır. Kazanabilirsin veya kaybedebilirsin. Kendi paranı gidipte nasıl bir şans oyununa kör körüne yatırmıyorsan, tanımadığın insanlara da para göndermemelisin. Geçmiş olsun. İlgili yerlere müracaat edin.

Numara ve konuşmalar duruyor. Hat hala açık hatta beni engellenmemiş bile sadece açmıyor. Whatsappta çift tik oluyor. Iban var hocam dekont vs. onun izinden bulurlar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…