Dolandırıldım, Ne Yapmalıyım?

Hukukçuyum, şantaj da tehdit suçu da burda yok. Tahsilini almadığınız alanda bu kadar agresif ve emin konuşmayın, baya komik duruyor.

Adamın parası çalınmış, şu kadar verirsen şikayetimi geri çekerim diyor, böyle bir hakkı da var. Hatta paranın tamamını alsa dahi şikayetini geri almama hakkı var. Bilmiyorsanız susmayı öğrenin, cahillikten bahsediyorsunuz bir de. Zaten en cahil cühela, bir şeyi biliyorum sananlardan çıkıyor. Ha bir de gaza gelseniz ne olur merak ettim, tehdit mi bu?

Şantaj ve suç olmuyor. Bu durumda çalınan tek şey para değil. Benim erkenden projelerimi bitirmem gerekirken bu herif yüzünden neler çekiyorum.
Ayrı

Peki ben paramı alsan bile şikayetimi geri çekmesem olur mu? Bu ve bunun gibileri ancak bu şekilde akıllanır çünkü.

Kanıtlayabiliyorsan şikayetini geri çekme.
Kanıtlayabiliyorum. Beni engellemesi, yazılarıma görüldü atması, başka telefonlardan arayıp ulaşınca telefonu yüzüme kapatması, parayı gönderme dekontu ve suçunu kabul ettiği yazışma geçti aramızda.

Satan kişi neden size para gönderiyor onu anlamadım. Çözdüm sanırım ilk 2 cümleyi dolandırılan yazıyor diğerlerini dolandıran yazıyor yok bu da olmadı ne yazdınız anlamadım.

Arkadaş dolandırıcıya 4000 lira vermiş. Dolandırıcıda 1000 lirasını geri yollayıp kalanı haftaya atayım demiş.

Üstüne bir bardak soğuk su için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…