- Makaleler
- 1
Arkadaşlar Knight Online PvP Server'da char almak istedim adamın istediği 380 TL'yi EFT yaptıktan 5 dk sonra para falan geçmemiş "s. Git" dedi engelledi. Bu sabah savcılığa mesajlar ve EFT dekontuyla şikayet ettim. Daha sonra babası aradı ve özür diledi parayı göndereceğini söyledi. Akşam 9'da babası arayıp dedi ki parayı verirken bana mı sordun zaten çocukla görüşmüyorum git ne yaparsan yap dedi. Bu arada çocuk bana WhatsApp'tan tekrar mesaj attı aksam 5'de 'para sabah 9'da hesaba geçmiş ben yeni gördüm akşam charı veririm' dedi ben de 'istemiyorum paramı gönder' dedim bu da ben zaten charı sana verdim charı ver vereyim dedi. Bu olaylar şikayetimden sonra gerçekleşiyor yani aslında çocuk bu 2 mesajı ile kendini ifşaladı. Önerdiğiniz ekstra bir şey yapmalı mıyım?
Bu arada çocuğun babası 13 sene ceza evinde yatmış çocuğun da devam eden 2 ayrı dosyadan davası var 2'si de bilişim suçu ve dolandırıcılık.
Bu arada çocuğun babası 13 sene ceza evinde yatmış çocuğun da devam eden 2 ayrı dosyadan davası var 2'si de bilişim suçu ve dolandırıcılık.