Dolandırıldım ve şikayet süreci

Paranızı geri gönderdi mi? Anladığım kadarıyla hesap sizin elinizde yok. Ben olsam para geri gelse bile şikayetimi geri çekmezdim. Sürünsünler mahkemede. Bir de çocuk 18 yaşında küçükse var ya ayağıma kapanana kadar süründürürüm adliyede. Bana elden ürün satarken bıçak çeken bir çocuk kameraya yakalandı yalvardı karakolda ne olur şikayetini geri çek diye rezil ettim bütün mahallesinde veleti. Sonunda çektim ama her şeyin bir seviyesi var.

Geleceğin teröristleri bunlar hükümet herkese terörist derken bunları nedense umursamıyor.

15 olsun yanına ayran alırız.

Gaziantep'te bazı yerlerde 15TL salatası ile birlikte. Ben baz olarak 20TL aldım, bu işleri en iyi yapanlar en salaş yerler. Bunları bulmakta zor, porsiyona 25 TL vereceğime 5 TL daha benzin parası koyar gördüğüm salaş yerde yerim.

13 sene oynadım bir kere başıma gelmedi.
Neden biliyor musun? Cevabı biraz zor, hatta çok zor. Tanımadığım kimsenin hesabına para göndermedim. Bu şekilde bir olayın yaşanmasında tek suçlu sizi görüyorum ne yazıkki. Umarım hakkınızı geri alırsınız, bir daha da dikkatli olun derim, kimseye para göndermeyin.

Hocam siz bunu herhangi bir televizyon kanalına gönderin bedava avukat bulursunuz iyi tazminat alırsınız.
Haklısın gönderebilirim.
Ve hala ısrarla akıllanmıyor baba oğul israf ailesi. Sakın o davadan vazgeçme.
Asla vazgeçmicem beni maddi anlamda zaten bu davadan vazgeçiremezler tek korkum takipsizlik verilmesi.
13 sene oynadım bir kere başıma gelmedi.
Neden biliyor musun? Cevabı biraz zor, hatta çok zor. Tanımadığım kimsenin hesabına para göndermedim. Bu şekilde bir olayın yaşanmasında tek suçlu sizi görüyorum ne yazıkki. Umarım hakkınızı geri alırsınız, bir daha da dikkatli olun derim, kimseye para göndermeyin.
Haklısın hocam dolandırıcının hiç suçu yok ben de linç yemek için açtım zaten konuyu.

Asla vazgeçmicem bana maddi anlamda zaten bu davadan vazgeçiremezler tek korkum takipsizlik verilmesi.
Hocam takipsizlik için kişinin işlediği suçun artık sizin hayatınızı etkilemiyor olması gerekiyor diye biliyorum. Mesela bıçaklandınız ve iyileştiniz. Üzerinden de 21 gün geçince kişiye takipsizlik veriyorlar bulamazlarsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı