Dolandırıldım

O T.C. Kimlik numarasını gerçek mi sanıyorsun?

Evet gerçek polisler isim ile olan kişiyi doğruladı yani T.C. kimlik girildiği zaman banka hesapları da dahil tek bir kişinin ismi çıkıyor başkasına ait değil.
Evet gerçek polisler isim ile olan kişiyi doğruladı yani T.C. Kimlik girildiği zaman banka hesapları da dahil tek bir kişinin ismi çıkıyor başkasına ait değil.

Ayrıca telefon benim görüştüğüm telefon numarası da onun üzerine dediğim gibi 1100 TL dolandırıldım umurumda da değil açıkçası peşinden de koşmadım polislerde ilgilenmedi zaten.
 
Evet arkadaşlar, bugün dolandırıldım. Letgo üzerinden ekran kartı almak istedim. Bir tane uyguna GTX 970 buldum, 1500 liraya. Adamla konuştuk. Bende 1100 TL var, olur mu dedim. 1200 fiyat verdi. Sonradan 1100 TL'ye indirdim. Sonradan hesabına para yatırdım. Bana kargoya vereceğini, PTT Kargo ile geleceğini söyledi.

Parayı gönderdim, evime geldim, adresi verdim. Göndereceğini söyledi ama göndermiyor. Ben de ne zaman göndereceğini sordum. Adam 17.30'a kadar göndereceğini söyledi. Saat 4 oldu fakat hala hareket yok.

Ben iptal etmek istediğimi, IBAN verip buraya parayı göndermesini söyledim. Göndermedi. Bunun üzerine karakola gidip suç duyurusunda bulundum. Adamın T.C.'si, telefonu, IBAN numarası, hepsi vardı. Karakola gittikten sonra bu bilgilerin hepsini verdim.

Şimdi size sorum şu; bu davada kim kazanır ve ne zamana kadar sonuçlanır?
Yeterli delil varsa kazanırsın dostum 1100 TL günümüzde az buz para değil geçmiş olsun davanda başarılar
 
Bu tip durumlarda dolandırılma hakkında net kanıt olmuyor. O yüzden davasının görülmeside aynı derecede sıkıntılı. Bu işin sonu başından takipsizlik. Geçmiş olsun.
 
Letgo ile ekran kartı alırsanız maalesef böyle oluyor. Keşke sahibinden.com ile para güvende olup da satan birinden alsaydınız. Geçmiş olsun. Bu işin peşini bırakmayın. Gerekirse başka karakoldan deneyin.
 
Hocam son durum ne oldu? @SemyH

Hiçbir gelişme yok arkadaşlar anladığım kadarıyla hiç kimsenin bir önemi yok para kazanmanın kolay yolunu bulanlar ve bunlara göz açtırılan bir yerdeyiz para gitti dediğim gibi Allah'tan fazla bir miktar değildi ben gerekeni yapıp karakola T.C. Kimlik şahıs ismi ve yaşadığı yere kadar söyleyip suç duyurusunda bulundum T.C. Kimliği hala elimde adamın ben arasam bulurdum onu fakat kimse bir şey yapmak istemedi ben de üstüne düşmedim.
 

Geri
Yukarı