Al satçı sunucuda dolandırılma

Hamleyn

Hectopat
Daha fazla  
Discord'da Roblox adopt me oyunu için al satçı bir sunucu vardı ismi husobugi çok güvenilir bir sunucu. Sunucuda ki aracılardan birinden 4725 TL'lik toplam 3 tane pet alacaktım. Ticket açtıktan sonra ekran kaydı aldım parayı IBAN'a attım isim soy isim verdi. Daha sonra beni sunucudan attılar öğrenciyim benim için çok önemli bir paraydı. IP ban atmışlar ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğuk su içebilirsin. Kendi elinde IBAN'dan para yollamışsın eğer açıklama kısmına Robux satın alım için ödenen tutar gibi bir şey yazmadıysan paranı geri alman çok zor.

Soğuk su içebilirsin. Kendi elinde IBAN'dan para yollamışsın eğer açıklama kısmına Robux satın alım için ödenen tutar gibi bir şey yazmadıysan paranı geri alman çok zor.

Hocam yapmayın ya offf of kayıtlar var sunucuya geri girip alamam mı son param oydu orada aracı olmak için 6000TL gibi bir fiyat veriyorlar girip ya seni banlatırım ya da paramı verirsin tarzı bir şey olmaz mı?

Ne o sunucuyu duydum ne de güvenilir olduğunu düşünüyorum. Milleti böyle dolandırıyor bile olabilirler.

Yapacağın bir şey yok dediğim gibi kendi elinle parayı yollamışsın açıklamaya da bir şey yazmadıysan itiraz etmen çok zor olur onayı kişisel olarak verdiğin için.

Ne o sunucuyu duydum ne de güvenilir olduğunu düşünüyorum. Milleti böyle dolandırıyor bile olabilirler.

Yapacağın bir şey yok dediğim gibi kendi elinle parayı yollamışsın açıklamaya da bir şey yazmadıysan itiraz etmen çok zor olur onayı kişisel olarak verdiğin için.

Hocam sunucuya girebilsem hallederim de işte IP ban tarzı bir şey atmışlar farklı hesaptan da deneyip giremedim ne yapmam gerek çok çaresizim.

Bir şey yapamazsın 2 mesajdır söylüyorum. Soğuk su içmekten başka çaren yok bunu da bir deneyim say her şeye güvenmemen gerektiğini de öğrenmiş oldun.

Hocam ya hayatımda ilk defa dolandırıldım çok kötüyüm 17 yaşımdayım ilk defa böyle bir şey yaşadım tek amacım helalinden para kazanmaktı ya.

Geçmiş olsun yani tam yerinde dolandırılmışsın. Polise gitsen diyecek ki zaten bu uygulama ülkemizde yasak. Lakin bankanı arayarak yanlış kişiye para gönderdim geri almak istiyorum diyebilirsin. Ne kadar faydası olur muamma :)

Geçmiş olsun yani tam yerinde dolandırılmışsın. Polise gitsen diyecek ki zaten bu uygulama ülkemizde yasak. Lakin bankanı arayarak yanlış kişiye para gönderdim geri almak istiyorum diyebilirsin. Ne kadar faydası olur muamma :)

Bankayla o şekilde konuşsam yanlış kişiye gönderdim desem iade ederler mi denesem mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı