Dolap üzerinden PlayStation 5 alınır mı?

kaganaltug

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhaba. Bir süredir PS5 almak istiyordum ve araştırmaya başladım. Dolapta birkaç ilan buldum. Sony Eurasia garantili ilanlar bunlar. Acaba bu Eurasia garantisi nasıl oluyor? Dolaptaki getirenlerden biri Kuveyt'ten getirmekte, diğerini tam bilmiyorum ama ikisi de CFI - 1216b. Fiyat olarak makul geldiler (13.000-13.500). Sizce buradan alışveriş yapılır mı? Yardımcı olur musunuz? (en büyük korkum ürünlerin kullanılmış olması ya da ürünlerin kutusunun açılmış olması)

Sakın görmeden almayın cihazı. Açılmış olma şansı var güvenmeyin. Eurasia garantisi Sony garantisi gibi bir şey. İthalatçı ile muhattab olmak yerine çok daha iyi.
Hocam ne yazık ki görebileceğim Bi iş değil. Bir satıcı hiç iade almıyorum diyor ve İstanbulda görüp alabiliyorsunuz diyor.

Temmuz gibi İstanbula gitme düşüncem var ama sizce ne yapmalıyım?
Sakın görmeden almayın cihazı. Açılmış olma şansı var güvenmeyin. Eurasia garantisi Sony garantisi gibi bir şey. İthalatçı ile muhattab olmak yerine çok daha iyi.

Değil, atabilirsiniz. Atsanız bile fikrim asla değişmez bu arada. 2. elde kimseye güvenmemek gerek.
2 el değil işte hocam, sıfır ve etiketli yazmışlar.
Dolap’ta keşfettiğime bak! Sony Beyaz Playstation 5 Yeni & Etiketli Online Satın Al
Dolap’ta keşfettiğime bak! Sony Siyah Playstation 5 Yeni & Etiketli Online Satın Al

İki satıcının da puanları ve önceki satış yorumları çok iyi.

Dolap’ta keşfettiğime bak! Sony Beyaz Playstation 5 Yeni & Etiketli Online Satın Al
Dolap’ta keşfettiğime bak! Sony Siyah Playstation 5 Yeni & Etiketli Online Satın Al

Üstteki kişi yazmış ki eğer ilk açılışta sorun olursa iade kabul ederiz.

Üstteki kişi yazmış ki eğer ilk açılışta sorun olursa iade kabul ederiz.

2. El biraz yanlış tanımlama olmuş. Bu tür satıcılara güvenmemek gerek asla. Yorumların bot olduğunu asla bilemezsiniz. İade alacağına da emin olamazsınız. Ben elden görmeden dediğim gibi asla tercih etmezdim. Sahibinden'den bulursanız Param Güvende seçeneği olanlara bakabilirsiniz.

2. El biraz yanlış tanımlama olmuş. Bu tür satıcılara güvenmemek gerek asla. Yorumların bot olduğunu asla bilemezsiniz. İade alacağına da emin olamazsınız. Ben elden görmeden dediğim gibi asla tercih etmezdim. Sahibinden'den bulursanız Param Güvende seçeneği olanlara bakabilirsiniz.
Anladım hocam. Dolap trendyolun olduğu için güvenilirdir diye düşünmüştüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı