Dolap'taki ilanlara teklif gelmiyor

Huck2434

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ürünlerim etkileşim almıyor. Tertemiz hatasız bir şekilde paylaşıyorum bir türlü beğeni teklif gelmiyor. Abuk subuk kozmetikler, cok kötü ürünler deli gibi etkileşim alıyor nedense bende böyle bir problem var. Sizce sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz ürüne biraz da uygulamanın algoritmasına bağlı. Aceleyle bulanık çektiğim kötü ürüne sürekli teklif gelirken çok iyi çekim yaptığım çok iyi hazırladığım ürünü toplasan 5 kişi görmüyor. Dediğim gibi ürünle alakalı olabilir. İsterseniz ürünü silip tekrardan yükleyebilirsiniz.

Apple Watch ve SteelSeries gamepad.

Biraz ürüne biraz da uygulamanın algoritmasına bağlı. Aceleyle bulanık çektiğim kötü ürüne sürekli teklif gelirken çok iyi çekim yaptığım çok iyi hazırladığım ürünü toplasan 5 kişi görmüyor. Dediğim gibi ürünle alakalı olabilir. İsterseniz ürünü silip tekrardan yükleyebilirsiniz.

Çok saçma normal hızlı satış yapan bir profilim vardı ama bir şey oldu ürünler etkileşim almamaya başladı dolaptan şüphelenmeye başladım.

Apple Watch ve SteelSeries gamepad.

Çok saçma normal hızlı satış yapan bir profilim vardı ama bir şey oldu ürünler etkileşim almamaya başladı dolaptan şüphelenmeye başladım.

Aynısını ben de yaşadım ve hiçbir şekilde düzeltemedim haftada 800 görüntülenen ürünün görüntülenmesi haftada 20'ye falan düştü o derece.

Neden böyle yapıyorlar ya bilerek bence çöp ürünler deli gibi etkileşim alıyor beğeni benim sıfırdan farksız ürünüm 20 görüntülenme anca alıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı