Dolaptan ayakkabı alırken dolandırıldım

Dolap, alıcı memnuniyetini çok önemsiyor ama tüm işlemleri Dolap uygulamasından yapmalıydınız. Geçmiş olsun, bankaya ulaşıp havaleyi yanlış gönderdiğinizi söylemeyi deneyin.

Ve daha önce dolaptan tablet sattım wifi'ye bağlanmıyor diye iade etti, geri geldiğinde wifi'ye bağlanıyordu ama garanti belgesini geri yollamamıştı. Dolap ekibi ilgilenmedi bile, satıcılara destek yok. :/
WIFI'ye bağlanmadığını belirtseydiniz iade etmesine gerek kalmazdı. Hak etmişsiniz.
 
WIFI'ye bağlanmadığını belirtseydiniz iade etmesine gerek kalmazdı. Hak etmişsiniz.
Sanırım okuman yok yada çok zayıf Wi-Fi çalışıyormuş ancak müşteri çalışmadığını iddia ederek geri iade etmiş. Ürün geri geldiğinde Wi-Fi çalışıyormuş...
 
Dolaptan bir ayakkabı buldum. Adam ayakkabıyı 625TL'ye koymuştu, bütçem kısıtlı olduğu için havale ile almamı önerdi ben de havaleye güvenemediğim için dolaptan ilanı 40TL'ye satın aldım. Kargoladıktan sonra parayı havale ile yolladım bugün ise WhatsApp'tan mesajları sildiğini gördüm ayrıyeten IBAN'daki isimle kargolayan kişinin ismi farklı adam Mersin'de yaşıyorum dede kargolama Siirt'ten yapıldı paramı geri alabilir miyim? (evet yaptığımın çok saçma olduğunu biliyorum bir arkadaşım dedi havale ile bu yöntemle satılıyor dedi ona güvenip aldım tahminimce dolaptan gelen ürün farklı bir ürün olacağı için iade ettiğimde 40TL para geri gelecek büyük ihtimal) paramı kurtarabilir miyim veya herhangi bir şikayette bulunabilir miyim?

Biraz daha bekleyin gelmezse ürün derhal savcığa kanıtlarla derhal şikayette bulunun.
 
Hocam herkes öyle diyor da satıcı WP'den mesajları silmiş, üstüne engel atmış. Büyük ihtimal 2kg hıyar gelecek.
Polise gider iseniz kanıt almamak için yapmıştır. Bu konuda sıkıntı yok çünkü Meta mesajlarınızı çoktan veri tabanlarına dökmüştür.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı