Dolap'tan PS5 alınır mı?

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
İyi günler. Dolapdan bir PS 5 alacağım satan adam düzenli olarak Japonya'dan getirtiyormuş. Fiyatı da uygun geldi dijital versiyon CFI 1200 825 GB 14K TL. Ya bu adamdan alacağım ya da 1 ay sonra mısıra gittiğimde oradan alacağım ama mısır da fiyatlarını bilmiyorum. Dolap'tan bu tarz cihazlar alınır mı? Sıkıntı olur mu?

İyi günler. Dolapdan bir PS 5 alacağım satan adam düzenli olarak Japonya'dan getirtiyormuş. Fiyatı da uygun geldi dijital versiyon CFI 1200 825 GB 14K TL. Ya bu adamdan alacağım ya da 1 ay sonra mısıra gittiğimde oradan alacağım ama mısır da fiyatlarını bilmiyorum. Dolap'tan bu tarz cihazlar alınır mı? Sıkıntı olur mu?

Dolap ile alakalı değil bütün 2. el mağazalarda sıkıntı olabilir ürün temizse alın bence.

Ben olsam Mısır'dan alırdım.

Yazmayı unutmuşum ürün sıfır satıcının yorumlarında daha önceden biri de ps 5 almış 5 yıldız vermiş sorunsuz satıcı demiş. Ben daha önce Steam deck, Nintendo Switch ve G29 gibi ürünleri dolaptan sorunsuz almıştım. Bu üründe sıfır bilemedim ama mısır da kaç tl dir acaba ? Ben internet de baktım ama net bir bilgi bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı